2777
2789

سلام بچه من سرماخورده بود الان داروهاش تموم شده حالش هم بهتر شده شکر خدا فقط یکم خلط گلو داره و مخاط بینیش غلیظه الان بعد ازسالها یه شرایطی جور شده که بریم زیارت امام رضا اگه نریم باز تا مدت زیادی نمیتونیم بریم حالا میترسم برم و بچم حالش بد بشه باز 

موندم چه کنم نظر شما مامانا چیه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

یک سال و نیمشه

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

هوا سرده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نروبابا .خیلی سخته با بچه 

سختی از چه نظر من نگرانیم فقط اینه که حالش بد بشه وگرنه کمکی دارم از لحاظ بچه داری

ببرش دکتر بهش داروی خشک کننده میده، حتما بهش مرتب بده، ومشهدم الان سرده براش لباس کافی وگرم بردار، نگران نباش ازش خوب مرافبت کن

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

دارو همراهت باشه لباس گرم هم ببر. کالسکه و پتو هم همراهت باشه حتما. نگران نباش برو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

والا به نظرم اگر میتونی غذای چرب ندی بهش و حسابی هم بپو شونیش چون شبا مشهد وحشتناک سرده ببر .... 

یکمی دمنوش پنیرک خطمی آویشن دم کن بده بچه روزی دوبار بزار خلطاش بیافته

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
ببرش دکتر دارو بگیر براش . اگه باماشین شخصی میرید واونجا مکان مناسبی برای استراحت دارید حتما برو

مسافرتمون هواییه همه چی اوکی فقط نگرانیم این بیماریه که عود نکنه 

برو من با بچه ۱۰ ماهه رفتم مشهد یک هفته پیش مشهد بودم 

کالاسکه ببر خوب بپوشونش

داروهاشم ببر

تو یه رواق بشینید با فاصله از بقیه که یوقت دوباره مریض نشه

تو رواق خیلیم خوب وگرمه

التماس دعا عزیزم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲