2777
2789

سوراخ؟!!!

مگه الکیه که یهو بفهمی روده ت سوراخ شده نشسته باشی اینجا تاپیک بزنی.

اینطور بشه طرف رو تخت بیمارستانه!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
سوراخ؟!!! مگه الکیه که یهو بفهمی روده ت سوراخ شده نشسته باشی اینجا تاپیک بزنی. اینطور بشه طرف رو ت ...

عزیزم دکتر به من احتمال داد ، و امروز دوباره نوبت دارم ، 

از درد به خودم میپیچم 

فقط میخواستم بدونم علائمش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر به من احتمال داد ، و امروز دوباره نوبت دارم ،  از درد به خودم میپیچم  فقط میخ ...

سوراخ نیست احتمال داره زخم شده باشه.

براتون قاعدتا باید کلونوسکوپی بدن که اطراف و خود روده رو خوب توی فیلم بررسی کنند. بهتره بگین حالا که دارن بیهوش میکنن آندوسکوپی هم بکنن که معده هم بررسی بشه.

و امیدوارم پیش دکتر گوارش رفته باشید نه داخلی.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

سلام عزیزم من پست شما زیر یکی از تاپیکارو دیدم ک درد در زیر قفسه سینه سمت راست داشتین منم دقیقا همین حالت رو دارم حس میکنم پر از گازه تو رو خدا اگر هنوز هستی جوابمو بده خیلی بهت احتیاج دارم