2777
2789

من یه فیبروم ساب سروزال داشتم دقیقا بیرون رحم و روی جدار رحم. قبل بارداری حدود 2 سانت بود تو بارداری شروع کرد به رشد کردن و هفته 18 سون شکمی 8 سانت نشونش داد و من هفته 20 دچار درد و انقباض شدید شدم و چند روز بیمارستان بستری بودم و با دارو جلوی زایمان زودرس و گرفتن و تا آخر بارداری هم درد داشتم هم انقباض های زیاد و با قرص و آمپول به سختی تموم شد. روز زایمان هم دکتر گفت با اینکه سونوی شکمی 8 سانتنشون داده ولی حدود 14 سانته که نمیشه خارجش کرد چون خونریزی شدید میده و باید کل رحم رو در بیارن

من یه فیبروم ساب سروزال داشتم دقیقا بیرون رحم و روی جدار رحم. قبل بارداری حدود 2 سانت بود تو بارداری ...

مال من سابموکوزاله، و دو بار سونوی هیسترو کردم که همون سونو در آب میشه، 4 سانت درست پشت رحمم، نزدیک گردن رحم که جنین لانه گزینی میکنه، خلاصه که دکتر میگه جاش جوریه که با لاپارا نمیشه درآورد با هیسترو هم اگر در بیارم باید رحم رو ببرم و بخیه بزنم که دیگه اون قسمت خون رسانی نخواهد داشت و جنین نمیتونه لانه گزینی کنه، الان مجبور شدم آی وی اف کنم و میخوان دکا پپتیل بدن کوچیکش کنن بعد جنین انتقال بدم بالافاصله، ولی بازم از بارداری خیلی مطمئن نیستم حس میکنم نمی تونم باردار بشم.

طلوع کن.....................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه فیبروم ساب سروزال داشتم دقیقا بیرون رحم و روی جدار رحم. قبل بارداری حدود 2 سانت بود تو بارداری ...

البته اینم بگم 3 تا هم اینترامورال دارم که از رحم دور هستن یکیشون اندازه نارنگی بزرگه، ولی خیلی دورن از رحم و فشاری ندارن

مال من سابموکوزاله، و دو بار سونوی هیسترو کردم که همون سونو در آب میشه، 4 سانت درست پشت رحمم، نزدیک ...

نمیدونم عزیزم انشاءالله خدا بهت سلامتی بده و حتما مادر شی. برا من دوران بارداری خیلی سخت گذشت اصلا طبیعی نبود اون حجم از درد و انقباض. ولی خدا همیشه کنار من و نی نیم بود و من همیشه حمایت ویژه شو حس میکردم. نگران نباش تا خدا نخواد برگ از درخت نمیافته ، دست خدا از همه بالاتره و قدرتش از فیبروم بیشتره خیالت تخت. ولی حتما پیش چند تا متخصص برو و در نهایت تحت نظر یه دکتر خوب باش و بی گدار به آب نزن. بهترین هارو برات آرزو میکنم عزیزم.

نمیدونم عزیزم انشاءالله خدا بهت سلامتی بده و حتما مادر شی. برا من دوران بارداری خیلی سخت گذشت اصلا ط ...

ممنونم عزیزم بله تحت نظر پزشک حاذق هستم توی بیمارستان صارم، مرسی عزیزم

ممنونم عزیزم بله تحت نظر پزشک حاذق هستم توی بیمارستان صارم، مرسی عزیزم

سلام اسم دکترتون چیه ؟ بیمارستان صارم. من فیبروم‌دارم بزرگن ۱۰ و ۱۱ سانت بیرونی ساب سروزال گفتن حتما باید عمل کنی . دنبال یه دکتر خوبم ممنون میشم راهنمایی کنید 

خوب چی کار کردین ؟آخرش جراحی انجام دادین یا ندادین؟

نه فیبروم من بخاطر هورمونهای بارداری بزرگ شده بود که دکترم گفت خودش کوچیک میشه ولی حتما روز 40 بعد از زایمان سونو بده که من بعد 2 ماه رفتم سایزش شده بود 4/5 سانت که دکتر گفت هنوزم بزرگه و دارو سه ماهه داد ولی من متاسفانه بعد مصرف دارو نتونستم برم سونو 

سلام اسم دکترتون چیه ؟ بیمارستان صارم. من فیبروم‌دارم بزرگن ۱۰ و ۱۱ سانت بیرونی ساب سروزال گفتن حتما ...

عزیزم من پیش دکتر بهرامی میرم، هما بهرامی، مال من قابل عمل کردن نیست متاسفانه ولی اندازه مال شما هم نیست حدود 2 سانت هستش.