2777
2789
عنوان

انتخاب غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت 

نسکافه 

تخمه 

دلمه 

کیک یخچالی 

یه نوع خورشت با برنج 

و یه امبولانس دربست در خونه  

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
مرسی🌺 راستش به غذای سوم هم فکر کردم نمیدونم وقت داشته باشم یا نه 

نه نمیخواد شلوغش کنی واقعا

منوی خوبی بستی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

به نظرم زرشک پلو بهتر از قیمه هست، سوپ هم خیلی خوبه ، در کنارش اگر پول و وقت داری میتونی یه غذای سرد مثل الویه یا سالاد ماکارونی یا کیک مرغ هم بزاری. به نظرم کیک مرغ خیلی شیک و مجلسیه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

تخمه هم بزار بشینین دورش غیبت کنین خوش بگذره😃

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد