2777
2789
عنوان

دخترمو ببرم مهد؟

327 بازدید | 21 پست

۳سالشه، میره بازی میکنه نقاشی میکنه، بنظرتون زوده یا نه، همش دلم میگیره میگم از فرصت باهم بودنمون تو خونه استفاده کنم، البته خودم تو مهد پیشش هستم یه روز درمیون ۳ساعته، فقط میخواستم اجتماعی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم سه سالشه و واقعا  روح و روانم رو داغون كرده خيلي مي خوام بذارم مهد ولي چون فعلا موج انفلونزا و سرماخوردگي هست احتياط ميكنم و نمي برم. پسرم از وقتي رفته مدرسه سه بار مريض شده و دخترم هم با اينكه خونه بود اونم همينطور. ديگه فكر كن مهد مي رفت چه مي شد

خیلی عالیه چرا نبری..مهم روح و روان دخترتونه که چطور شاد و سالم باشه...من دختر اولم عاشق مهد بود منم از ۳سالگی گذاشتم خیلی خوب بود و راضیم دختر دومم الان ۳۰ماهشه همش میگه برم مهد ولی انقد ویروس زیاد شده و اینم ایمنی و وزنش خیلی پایینه میگم زوده.وگرنه بی شک میذاشتمش حتی شده روری یکساعت

پسر من دو سال و دو ماهشه به شدت اجتماعیه و عاشق بازی با بچه های دیگه ست شهر غریبم هستیم همبازی نداره اگه این مریضی های ویروسی کم شه تا ۶ ماه دیگه میذارمش مهد هر روز لازم نیست ی روز درمیون میذارم چند ساعتی هم انرژیش هم نیاز روانیش تخلیه شه 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185