2777
2789
عنوان

بیاین سبک بشیم

195 بازدید | 19 پست

گفتن مشکلات گرچه اونا رو کم نمیکنه ولی باعث میشه سبک بشیم

من خودم مشکل زیاد دارم وقتی خیلی بهم فشار میاره مینویسم 

من سختی زیاد دیدم

همش دلم ی شوهر گرم و با محبت میخواد 

ولی شوهرم دقیقا سرده وخیلی خیلی تو زندگی برای من کم گذاشته 

هیچ دوست واقعی ندارم ولی خودم دوست واقعی بقیم 🙃

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بگم تف ب زندگی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مادرم براش مهم نیست ک باشم یا نباشم 

ی روز تو عقد بهم گفت اگه مشکلی بین تو وشوهر بوجود بیاد تو مقصری چون تو اخلاق نداری برا همینم هیچ وقت باهاش درد دل نکردم چون میدونم میگه مقصر تویی

همش که میرسم خونه مادرشوهر و پدر شوهرم دخترم خیلی اذیتم می‌کنه من بداخلاق میشم اونا فک میکنم من از اومدن به اونجا بدم میاد شوهرم فکر می‌کنه مناز خونوادش بدم میاد هزار بار بهش میگم توضیح میدم باز حرف خودشو میزنه

دو ماه هی میخوام مشکلات یادم بره

هیخودم میزنم به اون راه ولی بازم امشب کم آوردم

شوهرم که هیچی کلا دیگه فک میکنم ندارم

ولی سر شب  داشتم به خدا میگفتم خدایا ما حتی جا نداریم راحت بخواببن تو یه اتاق نگهبانی زندگی میکنم جامون تنگه با دوتا پسر بچه

این همه زمین به چرا نباید حداقل یه کمش مال ما باشه اخه

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 
همش که میرسم خونه مادرشوهر و پدر شوهرم دخترم خیلی اذیتم می‌کنه من بداخلاق میشم اونا فک میکنم من از ا ...

به درک اصلا بزار فکر کنن ازشون بدت میاد برا شوهرتم توضیح نده اگه اهنت کرد توام سگ محلش کن البته بلانسبت