2777
2789
عنوان

بچه مظلوم چ جوری کتک خوردا

1165 بازدید | 54 پست

امروز بامادرشوهرم رفتیم عبدل اباد پارچه بخریم مادرشوهرم گفت شما منظورش منو بچم همینجا وایسین من میرم کش باف بخرم میام زودی 

عاقا مادرشوهرم بماند ک نیم ساعت مارو کاشت پسرم هی غر میزد توهمین حال یکهو یه مرد داشت بازن وبچش رد میشد یدفعه مرده برگشت سیلی ب توگوش بچه زد صداش کل اون خیابونو گرفت دقیقا بغل گوش منو بچم زدش شاید یه وجب فاصله داشتیم حالا بگو بچه چند سالش بود بخدا شک ندارم دوسالشم نشده بود وحشی روانی جالب مادره اصلا این بچه رو نازش نکردپسرم ازترسش تو بغل من بود چسبید ب من دیگم غرنزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه اون پدرو فقط 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
بعضی صحنه ها بخصوص در ارتباط با بچه ها اصلا ادم یادش نمیره ادم همونجا دق کنه از اون مظلومیت حق داره

میخاست دوباره بزنتش من گفتم ولش کن چکارش داری یارو برگشت یه چیزی ب زنش گفت ورفت 

بچه ها بیشتر موقع ها نیازه کشیده رو بخورن واقعا شاید اونم واقعا اذیتش کرده بود

بخدا قسم شک دارم دوسالش شده بود خیلی کوچیک بود واقعا این سیلی حقش نبود نبودی ببنی چقدر محکم زد گوش وصورت بچه سرخ شده بود