2777
2789
عنوان

تو این زندگی هیچ انگیزه ای ندارم

145 بازدید | 14 پست

همش افکار خودکشی دارم از صبح تا شب میپیچم تو این خونه بیرون نمیرم هیچ کاری نمیکنم حتی برداشتن به ظرف برام شده عذاب کم خونم سرگیجه دارم آفسردم 

میگرن دارم 

سردرد دارم همیشه می‌خوام گریه کنم گریم نمیاد انقد گریه کردم تو هیچ چیز موفق نشدم نای ادامه ندارم 

فقیرم پولی ندارم خرید کنم خالو عوام عوض شه شدم مرده متحرک که دیگ حرکتم نمیکنه 

خدا یا واسه این منو آفریدی واسه اینکه اینارو تجربه کنم

چن سالمه ؟؟فقط۱۸  

قیافم انگار ۴۰ساله اندامم از فکر و خیال لاغر مردنی شده 

حافظم کمه 

کلی فکر و خیال و غصه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله اولت ینی چی

وقتی در کارهای خیریه کمک کنی گروههای خیریه مثلا جمع اوری لوازم التحریر برای بچه های نیازمند یا پول برای کودکان بیمار حس ارزشمندی پیدا میکنی و کم کم انگیزت تو زندگی زیاد میشه

وقتی در کارهای خیریه کمک کنی گروههای خیریه مثلا جمع اوری لوازم التحریر برای بچه های نیازمند یا پول ب ...

میگه فقیرم خودم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خب پول ندارم

نیاز به پول نداره فقط باید اجتماعی باشی و حالت بازاریابی بلد باشی همش نیاز با اداب معاشرت و خوش صحبت دقت و ادب رعایت کردن هست از یه جایی باید شروع کنی حتی از مسجد محل ، و این کارها میتونه تمرینی باشه تا دراینده کار و کسب و شغلی داشته باشی و موفق بشی