2777
2789
عنوان

سن استخوانی

5432 بازدید | 40 پست

خانمها این که سن استخوانی با سن تقویمی برابر باشه خوبه واسه بلوغ؟؟ دخترم یازده سالشه پری شده میترسم قدش بلند تر نشه .. سن استخوانیش همون یازده سال هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس از مچ دست چپ میگیرن که لبینن سن استخوانییش چند ساله . صفحات رشدش باز هست یا نه

دکتر این کارو میکنه؟ 

دختر منم 14 سالشه ولی هنوز پری نشده. ینی دیر کرده؟ ببرمش دکتر؟ 

و خدایی که برایم کافیست
دکتر این کارو میکنه؟  دختر منم 14 سالشه ولی هنوز پری نشده. ینی دیر کرده؟ ببرمش دکتر؟&nbs ...

دکتر میفرستتش واسه عکس رادیولوژی.. سینه اینا درآورده دخترش از بلوغش فقط پریودش مونده؟

بیشتر واسه بلوغ زودرس دکتر مینویسه نه دیر رس .. بعدم دیر نشده واسه دختر شما ... کاش دختر منم چهارده ...

منم میگم دیرتر بشه بهتره.. فقط نگرانم نکنه مشکلی داشته باشه

و خدایی که برایم کافیست
دقیق نمیدونم ولی قدش از من بلندتره.. من 165 هستم

ماشالله عالی هست همین دیر پریود شدنش به بلند تر شدنش کمک کرده . اگر تا پونزده سالگی پریود نشد اون وقت ببرش دکتر

من دخترم ۱۵۳ هست .. دوست دهرم ۱۶۵ حد اقل بشه . نمیدونم دیگه بازم رشد میکنه اون قدر یا نه .. آخه با پ ...

قدش ک مطمعن باش بلندتر میشه چون هنوز تو سن رشده

و خدایی که برایم کافیست

سلام عزیزم 

سن استخوانی ایشون برابر با سن تقویمی هست در یک صورت خوبه ، اینکه صفحات رشد بسته نشده باشند 

چون اگر صفحات رشد بسته نشده باشند با توجه به اینکه دختر تون توی سن رشد هستند 

هنوز پتانسیل رشد در بدن ایشون وجود داره 

اما دقت کنید که پریود به منزله کم تر ترشح شدن  هورمون رشد هست  پس باید به تغذیه و خواب ‌‌فاکتور های رشد توجه کنید تا انشاءالله از ظرفیت باقی مونده برای رشد بهره مند بشن  

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )