2777
2789

شوهرم آدم مهربون و آروم و خانواده دوستیه. شوخی زیاد میکنه اخلاقش خیلی خوبه. ولی یه رفتارایی میکنه که من به کل اعتماد بنفسمو از دست دادم. قبلنا خیلی احساس خوبی به خودم داشتم و حس میکردم به اندازه خودم زیبا هستم. قیافم معمولیه . ایرادی نداره صورتم اما خب خیلیم خوشگل نیستم که جلب توجه کنم. هربارم که به شوهرم گفتم میخوام کاری بکنم با صورتم، مثلا لیفت یا تزریق لب و ... یا کاشت مژه و ... میگه اصلا و ابدا دوس ندارم. من قیافه نچرالتو دوس دارم. اگه دست تو صورتت ببری بدم میاد.

اما تاحالا حتی یک بار هم نشده بخاطر دلخوشی من، حتی به دروغ بگه تو زیبایی یا خوشگلی یا خانم قشنگم، یا بگه مثلا چشماتو خیلی دوس دارم... چه میدونم از این حرفا که زن دوس داره بشنوه و اعتماد بنفس بگیره.

شاید بگین ممکنه بلد نباشه‌

اما یه بار اینستاش مشکل داشت داد من درستش کنم، چتای خیلی قدیمیش مربوط به مجردیش یهو همه بالا اومدن. با دوست دختراش ، یا به دخترایی که فالو کرده بود یا همکلاسیاش، توی چتاشون بارها بهشون گفته بود خیلی خوشگلی، ماشاالله، قیافت خاصه، چشم و ابروت اله بِله ....

من یاد اون چتا که میفتم بیشتر دلم میشکنه که چرا حتی یه بارم به من نگفته

من الان حامله م. ماه آخرم. استراحت مطلقم بودم کلا بخاطر شرایط خطرناک بارداریم. معلومه چاق شدم، زشت شدم، ورم کردم ... توی بارداریم بارها به شوخی قیافمو مسخره کرده و بهم خندیده و من هربار شکستم و توی خودم‌

امشب ادا دراوردم مثلا خودمو شیرین کنم. خندید گفت شبیه میمون شدی 😔😔😔😔😔

دلم خیلی شکست خیلی زیاد. کلی گریه کردم‌. ولی اومد فقط گفت شوخی کردم ببخشید. حتی واسه دلخوشی من نگفت به چشم‌ من تو قشنگ ترین زن دنیایی میدونم بخاطر بچمون قیافت اینجوری شده.فقط گفت ببخشید شوخی کردم. همین.

من الانم بغض دارم و با گریه دارم مینویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیززززززم🥺

نمیشه این حرفارو به خودش بگی باور کن بهش بگی خیلی کمکت میکنه خجالتتو بزار کنار.

چند سالته؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

عزیزززززرززززم بیا بغلم ......

میدونی من فکر میکنم چون زمان مجردی اون حرفها رو زده الان به تو نمیگه ،شاید حس می‌کنه این حرفها فقط برا دوران دوستی هست و با گفتنش حس عذاب وجدان اون روزها رو میگیره ، یه همچین حس هایی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ای بابا حق داری دلت بگیره

ولی شوهررررر من! یبار بهش گفتم چیو تو ظاهر من از همه بیشتر دوست داری هی فکررر کرد هیچی به ذهنش نرسید😂 بیشور انتظار داشتم بگه چشم قدی قواره ای هیچییییی!😂

بعد حالا انقد از خواهرش تعریف میکنه که خوشگله خوش لباسه و ...

منم به یه ورم میگیرم😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه