الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
فکرشو بکن بچه ات که از جونته این همه دوسش داری بزرگش میکنی بعد دیگه دوماد که بشه دیگه نمیبینیش دیگه یادش ازت نمیاد
تف تو این دنیا
وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
۱۰ سال پیش همه چیز رو با عینک خوشبینی و دلسوزی ورحم ومروت میدیدم اما بعد ازواج و سردو گرمیهای زیاد زندگی متوجه شدم ۹۹ درصد انسات ها فقط حواصشون به گرم وچرب بودن لقمه خودشونه
دیگه یک رنگی کم پیدا میشه قلبها یخ زده دیگه به هم نمیتپن،
😔😔🥺
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی