2777
2789
عنوان

حوصله هیچ آدمی و ندارم

275 بازدید | 5 پست

نمیدونم چ دردیه اما برای دیروز امروز نیست ...

من یه دختر کاملا شوخ وشاد و خلاصه پایه ای بودم 

و اینا و خلاصه با کلی اکیپ شاد و شیطون و درس خون و البته همیشه حق بگیر (میشه گفت هیچ وقت ساکت نبودم همیشه یه حرف برای گفتن داشتم و همین طور توان متقاعد کردن دیگران در حد مرگ...

انقدر سر زبون داشتم ک دوستام به دیگران ک منو بیشتر تحویل میگرفتن میگفتن مگه خونش از ما روشن تره...(به شوخی البته:))

اما گذشت یکی دوسال

الان دانشگاه میرم و طوری ایجاب میکنه برام که باید آدم خیلی اجتماعی باشم ...

اما به شدت از سر و کله زدن با آدم های اطرافم زده شدم تا یکی میگه بالای چشمت ابروهه عصبی میشم ...میخوام فکشو بیارم پایین

از صدای خنده اطرافیانم عصبی میشم..‌

از طرز نگاهشون...

بی حوصلم هیچ حسی نسبت ب هیچ چیز و آدمی ندارم (شاید باورتون نشه ولی بعد از مصاحبت با اطرافیانم سر درد میگیرم ؛

حالم بد میشه 

میخوام از جمع فرار کنم 

حس میکنم بین همسنام غریبم 

حس ترهم و طرد شدگی دارم 

دوست دارم از آدمای اطرافم فاصله بگیرم

حس میکنم همه چیز به شدت فیک و ادا شده 

از قضاوت ، مسخره شدن،تهمت میترسم 

خخخخ از طرز نگاه آدما و

اصن تو جمع راحت نیستم 

و...دوست دارم برم یه جا که مجبور نشم کسی و ببینم یا با کسی حرف بزنم 

مدام رفتارم و با آدما تجزیه تحلیل میکنم 

میگم کجای کارم اشتباهه ک مورد قضاوت و تهمت قرار میگیرم؟!

)ناگفته نماند که یک سال قبل تجربیات تلخی از رابطم با اطرافیانم داشتم)

خلاصه مرموز و ناشناس خواهم ماند...

به نظرم شاید  (صفر یا صدی) شدی،این یه حالتیه که آدم دوس داره همه چیز همونجور که دلش میخواد باشه و چون توی واقعیت هیچ موقع ۱۰۰٪ اونجوری که میخوایم اتفاق نمیافته،پس در نهایت هیچو انتخاب میکنی و میگی پس حالا که ۱۰۰ درصد اونجوری که میخوام نیست پس کلا نمیخوامش،منم یه زمان اینجوری شدم ولی بعد به این نتیجه رسیدم که توی همه چیز باید سعی کنم تعادلو حفظ کنم.

خلاصه من توی یه موقعیتی مشابه تو بودم،چیزی که خیلی میتونه کمکت کنه اینه که خودتو بیشتر دوس داشته باشی و چیزایی که خوشحالت میکنه و برات لذتبخشه رو بیشتر انجام بدی و اضافه کنی به زندگیت و کلا برای خودت و خوشحال کردن خودت بیشتر وقت و انرژی و هزینه کنی،وقتی خودت خودتو بیشتر دوس داشته باشی در کنارش اعتماد به نفستم از قبل بیشتر میشه،صبوریت بیشتر میشه،نادیده گرفتنِ حرفای بعضیها برات خیلی راحتتر میشه،احساس خوبت توی زندگی بیشتر میشه،لذت بردنت از زندگی بیشتر میشه،علاقت به ایجاد رابطه با آدمای جدید بیشتر میشه،علاقت و انگیزت و شجاعتت برای امتحان کردن و انجام دادن کارای جدید بیشتر میشه و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از حرفات❤

🙏♥️

اینکه اینقدر بلند تایپ کردی و توضیح دادی درباره ی مشکلت

یعنی مساله ی مهمیه برات و روی زندگیت تاثیر گذاشته، اما خبر خوب اینه که راه حلش واقعا سخت و پیچیده نیست،

فقط کافیه کارایی کنی که از زندگیت لذت بیشتری ببری و دوس داشتنِ خودت ،بشه اولیت اول زندگیت،بعد حتی خواهی دید که به شکل جالبی بعدش بقیه آدمارو هم نسبت به قبل بیشتر دوست داری و یا حداقل نسبت به بعضیها که شاید احساس خوبی نداری، احساست متعادل میشه ،چون ناراحت نشدن از رفتار بعضیها،این خودش یه بخشی از دوس داشتنِ خودته،چون به خودت و آرامش خودت احترام میذاری و الکی به خاطر کسی خودتو انقدر اذیت و ناراحت نمیکنی.

ببین یه سری کارا هستن که همیشه و در هر حالی باشی میتونن حالتو خوب کنن یا اگر حالت خوبه حالتو عالی کنن،اونارو  به زندگیت اضافه کن و کم و بیش انجامشون بده همیشه،مثلا:

سرچ کن و فیلمای خوب رو بگیر و ببین(مثلا هفته ای یکی دوتا)

کتابهای رمان خوب بگیر و بخون (مثلا روزی چند صفحه)

یه موقعایی توی یه هوای خوب و مورد علاقت برو یه جای قشنگ پیاده روی کن ،عجله ای هم نداشته باش ،مثلا اگه یه درخت  یه پرنده ای یه منظره ی قشنگ دیدی وایسا نگاهش کن و بعدش آخرش مثلا برو خودتو به یه غذای خوشمزه مهمون کن.

و خیلی کارهای دیگه ای که چه تنها باشی حتی و چه تنها نباشی و  بستگی به علایقت و نیازهات میتونی به زندگیت اضافه کنی و تجربه کنی توی زندگیت.

🙏♥️ اینکه اینقدر بلند تایپ کردی و توضیح دادی درباره ی مشکلت یعنی مساله ی مهمیه برات و روی زندگی ...

چقدر حرفات حس خوبی میده...

واقعا آرامش گرفتم با خوندنش