2777
2789
عنوان

شیاف سیکلوژست

76 بازدید | 8 پست

سلام خانومای گل🌹

من ۱۷ هفته باردارم و از اول بارداری شیاف استفاده میکنم و قبل بارداری هیچوقت تجربه قارچ و عفونت و .... نداشتم 

تو بارداری روزی چند بار ترشح بدون بو و خارش و رنگ سفید و گاهی شیری داشتم و دارم

دکترم میگه از عوارض شیاف

میخواستم ببینم کسی تجربه داره ؟؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شیاف هرشب میزارم  ترشح دارم بو میده ولی علتشو نمیدونم

چه رنگیه ترشحتون؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
بله ممکنه ارعوارض شیاف باشه.درضمن ترشح بدون رنگ و بو وسوزش وخارش عفونت نیست

چه رنگی باشه خطرناکه؟ منظورم اینه اگه سوزش و بو و خارش نداشته باشه اما مثلا سبز باشه بازم مشکلی نیست؟

تقریبا سفید

اگه خارش نداشته باشید فکرنکنم موردی داشته باشه