2777
2789
عنوان

بااین خانم چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 34 پست
اخه عزیزم هم دلسردشدم بااینکه شوهرم همیشه بامن مهربون بوده وباهم رابطه خوبی داشتیم چراازمن  پنه ...

اگه خودش اومده گفتههه که مطمئن باش قصدی جز خراب کردن زندگیتون نداشته،دیده پسره محلش نمیده از طریق اون نمیتونه موفق شه اومده به تو متوصل شده،نذار به هدفش برسه! 

من با همسرم برخورد می کنم 

باهاش برخوردکردم اون خیلی خیلی پشیمونه میگه جبران میکنم میگه دهابارگفتم زنگ نزن من متاهلم ول کن نبود. دنبال رابطه واین چیزاهم نبوده دختره هم آشناست خیلی وقیحه.یه شیطانه واقعا.ولی شوهرمن که ادعای عاشقی داست نبایدفریب میخورددرسته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش برخوردکردم اون خیلی خیلی پشیمونه میگه جبران میکنم میگه دهابارگفتم زنگ نزن من متاهلم ول کن نبود ...

دقیقا تصور کن دزد میخواد وارد خونه بشه کی باید جلو شو بگیره شما و همسرتون که صاحب خونه هستید ولی الحمدلله الآن پشیمونه با مشاور صحبت کن اون راهنمایی می کنه که بهش بگید چیزی یا نه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه خودش اومده گفتههه که مطمئن باش قصدی جز خراب کردن زندگیتون نداشته،دیده پسره محلش نمیده از طریق او ...

مرسی عزیزم اره خودش بعدازاینکه ازدواج کردندیدمش چون شهردیگه ای رفت چندوقت پیش دیدمش گفت شوهرت بامن حرف میزدعاشقم بوددرحالیکه شوهرم به قرآن زدعشقی نبودفقط سماجت بازی ودرددل میکردبهش میگفتم زنگ نزن میرفت دوماه بعددوباره زنگ سه ماه بعداصراردلم تنگه بیاسرخیابونتون ببینمت 

مرسی عزیزم اره خودش بعدازاینکه ازدواج کردندیدمش چون شهردیگه ای رفت چندوقت پیش دیدمش گفت شوهرت بامن ح ...

عجب آدم مریضیهههه!

از همه جا بلاکش کن،نزار هیچ راهی برای دوباره ارتباط گرفتن باهات داشته باشه

بچسب به زندگیت

عجب آدم مریضیهههه! از همه جا بلاکش کن،نزار هیچ راهی برای دوباره ارتباط گرفتن باهات داشته باشه بچسب ...

مرسی عزیز.بنظرتون به  مادرش بگم.تهدیدش کنم.شوهرم میگه زنگش بزن تابهش بگم چقدراصرارمیکرده وادای عاشقی داشت حتی من برازایمان بیمارستان بودم شوهرموگفته تنهایی اگه نیازی داری تابیام پیشت گفت زنگش بزن تاهمینم بهش بگم .شوهرم گفته این حرفهاچیه خجالت بکش تودختری گفته خودم حواسم هست ولی میگه من برخوردکردم نزاشتم بیادشوهرم میگه همینم بهش بگوببین من راست میگم یانه

مرسی عزیز.بنظرتون به  مادرش بگم.تهدیدش کنم.شوهرم میگه زنگش بزن تابهش بگم چقدراصرارمیکرده وادای ...

من جات بودم فقططط این ارتباط سمی رو هرچه زودتر قطع میکردم،کش پیدا نمیکرد.

من جات بودم فقططط این ارتباط سمی رو هرچه زودتر قطع میکردم،کش پیدا نمیکرد.

مرسی عزیزم.امااگه دوباره جایی دیدشوهرمنوحتم دارم براش عشوه میادوازدوست داشتنش میگه شک ندارم چون آشناهستیم درواقع یه جورایی فامیل همدیگررامیبینیم

البته شوهرمن میگه نادانی کردم احمق بودم ولی حالادیگه حماقت نمی کنم اگه کارهای گذشته رابخوادتکرارکنه برخوردمی کنم خیالت راحت باشه ولی من ازاینکه اون این کارامیکنع ناراحت میشم

بله عزیزم.خانوادش نمی دونن دختره خیره سره

کاش یه برنامه ی ظبط تماس میریختی رو گوشیش،یا اسکرین از پیاماش میگرفتی وقتی به حرف میاد...خواستی به خانوادش بگی حداقل مدرک داشته باشی

کاش یه برنامه ی ظبط تماس میریختی رو گوشیش،یا اسکرین از پیاماش میگرفتی وقتی به حرف میاد...خواستی به خ ...

فدای تودقیقاهمین فکرراکردم زنگش بزنم بعدصداشوضبط کنم بعدتهدیدش کنم .چون وقتی ازدواج کردم دیدم داره خودش به شوهرم میچسبونه بهش تذکردادم تلفنی گفت من عاشقش بودم حالاشوهرتویه.ازچی میترسی حالاهم اگه توهمین مایه هاچیزی بگی بترسومم

ش بگم شوهرتومیگم 

فدای تودقیقاهمین فکرراکردم زنگش بزنم بعدصداشوضبط کنم بعدتهدیدش کنم .چون وقتی ازدواج کردم دیدم داره خ ...

من یه برنامه ی خیلی خوب برای ضبط تماس دارم،اگه بتونی با ارامش باهاش حرف بزنی جوری که شک نکنه و به حرفش بیاری خییلی خوب میشه