2777
2789
عنوان

بااین خانم چیکارکنم؟

310 بازدید | 34 پست

سلام دوستان اگه خانمی قبل ازدواج خواهان شوهرتون بوده ولی نشده به آرزوش برسه تمام تلاشش راکرده که شماراازسرراه برداره منصرفتون کنه ولی نتونسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدهابفهمیدتاقبل ازدواجش هم باشوهرتون درتماس بوده الان ۳سال ازدواج کردش.شماچیکارمیکردی یعنی ۵سال باسوهرتون بوده میگیدگذشته تمام شده مهم نیست یااینکه برخوردمی کنید.باتشکرازشما

اینم بگم هرجاشوهرتون ببینه براش عشوه گری وطنازی کنه

یعنی همسرت همزمان که شوهر تو بود رابطه داشت؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بله عزیزم امابه دابطه جنسی نرسیده

من با همسرم برخورد می کنم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بازوی تو کلفت تره     فعلا که اونی که برنده شده تویی

اخه عزیزم هم دلسردشدم بااینکه شوهرم همیشه بامن مهربون بوده وباهم رابطه خوبی داشتیم چراازمن  پنهان کرد.خوددختره اومده گفته.شوهرم میگه خودت که میدونی چقدسریش بودول نمیکردتماس تلفنی بوده فقط وگاهی دیدار