2777
2789
عنوان

سریال قشنگ چینی معرفی کنید

1087 بازدید | 11 پست

کره ای نمیخواما

ژانر مهم نیس

متفاوت و جذاب باشه

شجاعت من در برابر سوسک اینطوریه که سوسک تو خونه ببینم و کسی نباشه که بکشتش، چمدون میبندم و برای همیشه از اون خونه میرم:)

برنامه نویس جذاب

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

اسمش یادم نیست صبر کن حالا بهت میگم

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دختر تک شاخ من 

قشنگ بود

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
بی وقفه افسانه ها عاشقانه ببر و گل رز دوس دختر تکشاخم دوست من بیگانست اکادمی نظامی ارسنال عشق ...

قشنگ ترینش کدومه

شجاعت من در برابر سوسک اینطوریه که سوسک تو خونه ببینم و کسی نباشه که بکشتش، چمدون میبندم و برای همیشه از اون خونه میرم:)
قشنگ ترینش کدومه

هیچکدومو ندیدی؟

بی وقفه رو حتمااااا ببین ، عاشقانه نداره ولی بسیار متفاوته و برومنس هم هس

اومم بقیه رو بزار اولویت بندی کنم:

۱_عاشقانه ببر و گل رز (تاریخی)

۲_افسانه ها(تاریخی)

۳_دوس دختر تکشاخ(امروزی)

۴_اکادمی نظامی ، خودم هنو کامل ندیدم ولی خیلی تعریفشو شنیدم

۵_دوستم بیگانس

باغ شهاب سنگم تعریفشو خیلی شنیدم ، فعلا همینا رو ببین اگه خوشت اومد اون بالایی هارم ببین تموم کن😁

هیچکدومو ندیدی؟ بی وقفه رو حتمااااا ببین ، عاشقانه نداره ولی بسیار متفاوته و برومنس هم هس اومم بقی ...

ممنون حتما 

کانالی داری سریال چینی معرفی کنه 

ممنون حتما  کانالی داری سریال چینی معرفی کنه

ن عزیزم ، فقط یه سایت میشناسم بارومووی ،اونجا سریال کره ای و چینی میزارن ، بازیگر و خلاصه داره هر سریال و بعضی هاشم کاربرا تو قسمت نظرات سریال گفتن ک سریالش قشنگه یا ن