2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دبستانی دارن ...سوال ؟

160 بازدید | 16 پست

پسرم کلاس اول میره کمی هم از دوستاش کوچیکتره 

چند روز میگفت یکی از بچه ها به جای شخصیم دست میزنه منظور از رو لباس دست زده حالت شوخی یا هر چی 

خیلی ناراحت شدم پیام دادم به معلمش ولی نگفتم اینجوری گفتم فقط اذیتش میکنه 

بعد الان میگ بعد از گفتن معلم هم باز اینکارش رو تکرار کرده 

اینم بچس میگه مامان از من هیکلی تره بزنمش بد میشه 

قراره برم مدرسه و ب معلمش بگم به نظرتون ب خود مادره پیام بدم ؟یا برم مدرسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رودر رو به خود پسره بگو؛ چقدر بعضی بچه ها کنجکاو  و پررو هستن. مادرش احتمال داره قبول نکنه که پسرش اینکارو میکنه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
وای خدایا حالم بدشد اینا کجا بزرگ میشن که از الان ....

منم خیلی عصبی شدم ولی میگم باز بچن شاید از رو کنجکاوی یا ....تازه مدرسشونم خوبه هر چی خالم میگفت باورم نمیشد 

رودر رو به خود پسره بگو؛ چقدر بعضی بچه ها کنجکاو  و پررو هستن. مادرش احتمال داره قبول نکنه ...

نمیشه رفت تو مدرسه و به بچه تذکر داد وجهه خوبی نداره هر چند ته دل دوست دارم اینکارو بکنم 

عزیزم حتما برو.  چقدر اشتباه کردی همون اولین بار که گفت نرفتی.  برو هم با معلم صحبت کن و ...

بار اول ک گفت سریع به معلمش گفتم دیگ اونم گفت حتما باهاشون صحبت میکنم ولی عین اینو نگفتم گفتم اذیتش میکنه 

باید یکشنبه برم چون گفتن فقط زنگ ورزش بیاین ،اره خودمم ی جوری حرصی شدم 

نمیشه رفت تو مدرسه و به بچه تذکر داد وجهه خوبی نداره هر چند ته دل دوست دارم اینکارو بکنم 

حق باشماست؛ گاهی آدم اینقدر ناراحت میشه از روی احساس یه حرفی میزنه. همون بهتر که از طریق مدرسه اقدام کنید. انشالله تابستون هم بفرست کلاسهای دفاع شخصی. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
حق باشماست؛ گاهی آدم اینقدر ناراحت میشه از روی احساس یه حرفی میزنه. همون بهتر که از طریق مدرسه اقدام ...

هم جثه ش از اونا کمی ریزتره هم اینک متولد ۹۵ ،مهر ،ک امسال گفتن برن کلاس اول ب نظرم اشتباهه برای پسرا همون دیرتر برن بهتر