2777
2789

من اعتقاد داشتم که یک انسان هر چقدر در بدترین شرایط قرار بگیره اصلا اجازه خودکشی نداره و باید مقاومت کنه ..

ولی امروز رفته بودم حرم و ی داستانی شنیدم که اصلا نظرم رو راجب این موضوع عوض کرد

خانم جوانی بود که حال روحی خوبی نداشت انگار دخترشون چندین ماه پیش خودکشی کرده بود ..برام تعریف کرد انگار پدر خانواده از سلامت روانی خوبی برخوردار نبوده و هر شب دختر بیچاره رو لخت می‌کرده میبرده حموم و با تیغ میزده روی بدنش و مدام آب سرد و داغ به زخم این دختر میگرفته و با ی چاقو بالای سرش بوده ..خیلی داستان های طولانی برام تعریف کرد که واقعا الان حوصله ندارم تایپ کنم

کسی که به این حد برسه واقعا چرا باید تحمل کنه؟ چه لزومی داره اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود منی منم اعتقاد نداشتم ولی نمیدونم چرا جرعتو و دل این کارو پیدا نمیکنم تا دمش رفتم پشیمون شدم کاش بشه روزی پیدا کنم اینا همه رو تموم ش :(..

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤