2777
2789
شهریه دانشگاه هم خب بازم خیلیی تفاوت دارن ولی معمولا سالی هفت هزار دلاره میانگین اونایی که مورد تایی ...

ماهی ۳۶ میلیون میشه‌ تقریبا هزینه دانشگاه و زندگی کلا باهم.درسته؟

No mention

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واینکه شنیدم خیلیا رفتن روسیه برای تحصیل اما برگشتن .. کسی هم نمیگه چرا فقط میگن غربت سخت بوده برگشتیم  فک نمیکنم کسی فقط به این دلیل اینهمه زحمتو هزینه شو هدر بده کسی تجربه ای داشته یا از دوستانتون

ماهی ۳۶ میلیون میشه‌ تقریبا هزینه دانشگاه و زندگی کلا باهم.درسته؟

هزینه دانشگاه ترمی هست بعضی دانشگاها هم سالی میگیرن ولی معمولا هزینه یه سال شهریه دانشگاه 7000دلاره که جدا پرداخت میشه..هزینه ی شخصی و خوابگاهو زندگی تو مسکو حداقل ماهی 500دلاره

زبان اونجارو قبلش بلد بودین یا تو محیط یاد گرفتین؟چقد زندگی و درس خوندن تو یه کشور غریب سخته؟

من ایلتس اکادمیک ۸ داشتم ، سطح زبان انگلیسیم به نسبت بقیه خیلی بهتر بود ، سال اول ورودم دوره اموزش زبان فنلاندی گذاشتن و هر سه ماه ازمونی از مطالب تدریس شده میگرفتن و کسایی که در نهایت امتیاز بالایی بیارن دولت فنلاند بهشون مزایا و امکانلت بیشتری میده و من هم به همین روش ۷۰ درصد از شهریه دانشگاه و کمپسم رو دولت فنلاند میده ، الان در حد متوسط رو به بالا فنلاندی صحبت میکنم ولی در کل رشته من اینطوریه که دروس دانشگاهمم به انگلیسی ارائه میشن نه فنلاندی

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
چندساله اونجایین؟از مهاجرت راضی هستین

۴ ساله ، سختیای خودشو داره ولی مطمعنم خیلی شرایطم بهتر از وقتیه که تو ایران بودم 

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
۴ ساله ، سختیای خودشو داره ولی مطمعنم خیلی شرایطم بهتر از وقتیه که تو ایران بودم 

منم هرچی فکر میکنم میبینم مهاجرت عاقلانه ترین راهه با این شرایط..ولی خب وضعیت مالی خونوادم متوسطه میتونن هزینه هامو بدن ولی متاسفانه با این وضعیت دلار میترسم..فعلا که تصمیم گرفتم بهشون فکر نکنمو پیگیر کارام باشم به هر طریقی فقط میخوام برم

منم هرچی فکر میکنم میبینم مهاجرت عاقلانه ترین راهه با این شرایط..ولی خب وضعیت مالی خونوادم متوسطه می ...

منم وضعیت مالی خونوادم عالی نبود ، خودم کار کردم و ریال ریال جمع کردم دلار گرفتم ، یادمه در کنار دانشگاه هم منشی مطب بودم هم برا فیلم و سریالا زیرنویس میزدم و از این راه درامد داشتم ، چند سال هیئت علمی بودم و تو اون زمان خونوادم اصلا از من حمایتی نکردن ، چون به شدت مذهبی بودن و الانم قطع رابطه کردن با من ، معتقدن من نجسم و یه منافقم ...خلاصه که اصلا به خونوادت فکر نکن ، رو پای خودت وایسا ❤️

منم وضعیت مالی خونوادم عالی نبود ، خودم کار کردم و ریال ریال جمع کردم دلار گرفتم ، یادمه در کنار دان ...

میشه لطف کنید درخواست دوستی من رو قبول کنیم. در مورد این تاپیک سوال داشتم از شما

منم وضعیت مالی خونوادم عالی نبود ، خودم کار کردم و ریال ریال جمع کردم دلار گرفتم ، یادمه در کنار دان ...

آفرین به این اراده و قوی بودن.. انگیزه گرفتم واقعا..منم داشتم منصرف میشدم با انرژی منفی اطرافیانم ولی داییم که خودش دانمارک زندگی میکنه خیلیی اصرار داره از اینجا برم میگه این فرصت خیلی خوبیه که تو یه کشوری زندگی کنی که رفاه و آزادی داشته باشی و بدونی اندازه تلاشت نتیجه میبینی  

آفرین به این اراده و قوی بودن.. انگیزه گرفتم واقعا..منم داشتم منصرف میشدم با انرژی منفی اطرافیانم ول ...

تا وقتی طعم ازادیو نچشی متوجه نمیشی قبلا تو چه قفسی زندگی میکردی ❤️ شاید این پروسه طول بکشه ولی اگه بخوای حتمن میشه عزیزم 

تا وقتی طعم ازادیو نچشی متوجه نمیشی قبلا تو چه قفسی زندگی میکردی ❤️ شاید این پروسه طول بکشه ولی اگه ...

مرسی عزیزم امیدوارم منم مثل شما بتونم تو این راه موفق بشم و کم نیارم فعلا دارم خودمو واسه مشکلات و سختیاش آماده میکنم که اونجا به مشکل نخورم و نا امید نشم 

مرسی عزیزم امیدوارم منم مثل شما بتونم تو این راه موفق بشم و کم نیارم فعلا دارم خودمو واسه مشکلات و س ...

موفق باشین ❤️