2777
2789
عنوان

دکتر برای عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز 3 روز از عملم میگذره، اتاق بیهوشی 3 تا نفس عمیق کشیدم بیهوش شدم، بعدم چشمامو باز کردم دیدم بردنم اتاق، اولش یه مقدار منگ بودم وبعد از 1 ساعت گفتن مایعات بخور، همسرجان آب سیب گرفته بود داد خوردم گلاب به روت بالا آوردم، ولی بعدش اوکی شدم، بعدم اومد تامگون رو کشید، توالت رفتم منو مرخص کردن، الانم حالم خوبه نه درد دارم نه مشکل دیگه البته یه مقدار گرفتگی بینی دارم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
پیش کی میخوای عمل کنی تو؟ دکتر امید ثابت مهر تهران رو میشناسی؟

ادهم انشاالله به امید خدا 

نه تهران نمیخوام برم 

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
میشه از تجربت بگی .صورتت خیلی سیاه شد .درد داشتی .چقدر هزینه شد .بچه داری ؟؟

درد ک اصلااا نداشتم. نه بابا کبودهم نشدم حتی  یه ذره دورچشمم زرد شد فقط. روز دوم پشت پلکم ورم کرد یکم روزسوم شروع ب کم شدن کرد ورف.. باز بدن ب بدن فرق داره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌مجردم عزیزم

داخل دماغت. مگه تا ی هفته تامپون نمیزارن؟؟؟؟

نه دکتر من همون روز قبل از مرخص شدنم در آورد 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
درد ک اصلااا نداشتم. نه بابا کبودهم نشدم حتی  یه ذره دورچشمم زرد شد فقط. روز دوم پشت پلکم ورم ک ...

کاش منم راحت باشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌دماغت قبل عمل چجوری بود نمیتونی ی عکس از دماغت بدی .منم هفته دیگ نوبت دارم  

اسم دکترتون نمگید؟کدوم شهر؟

بله مشهد هستم، دکتر ناصری صدر، هزینه هم 31 شد انحراف داشتم، بینی گوشتی