2777
2789

سلام خانما من یه خواهرزاده دارم میخواد بره بازیگری خیلی استعداد داره وضع مالی خوانوادش هم عالیه هر چی نیاز داشته باشه براش فراهم میکنن مادرش که خواهر خودمه موافقه ولی پدرش بهش میگه تجربی برو اینم بگم خواهرزادم درسش عالیه ولی علاقه ای نداره بره جایی که بدردش نمیخوره خیلی هم باهوشه از نظر زندگی و اینا میگم حالا از من می پرسه چیکار کنم پدرم راضی کنم منم گفتم نظر شما را بدونم با خوانوادش زیاد رفت و آمد داریم همه چی و برای همین راجبشون میدونم نظر شما چیه حالا؟ 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

استعداد از نظر هنری میگم توی بازیگری استعداد عالی داره خوب میتونه احساساتش و کنترل کنه یا نقش بازی کنه چون برام اجرا کرده

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

خوشحالم براش ک میخواد بره دنبال علاقش

منم عاشق بازیگری بودم ولی رفتم تجربی سه سال خر زدم و شاگرد اول بودم اخرش ک ب انتخاب رشته رسیدم دیدم من به هیچکدوم این رشته ها علاقه ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگه من اکه دکتر فوق تخصص هم بشم بازم از شغلم متنفرم و هر روز به زور میرم سرکار ولی اگه برم رشته مورد علاقم همه کارمو با عشق انجام میدم و از خودم و زندگیم راضیم

سه سال پیش با همین حرف پدرم رو راضی کردم برم رشته انسانی

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
خوشحالم براش ک میخواد بره دنبال علاقش منم عاشق بازیگری بودم ولی رفتم تجربی سه سال خر زدم و شاگرد او ...

آخی عزیزم امیدوارم توی زندگیت موفق بشی

بگو فعلا تجربی و بره و حرف پدرش و نندازه بعدش به مرور راضیش کنه و از طریق کلاسای خصوصی بازیگری اقدام کنه اگه استعدادش و داشته باشه و ازش راضی باشن معرفیش میکنن به پروژه های تلوزیونی و سینمایی مثل اکثر بازیگرای جوون و جدید تلوزیون

بگه من اکه دکتر فوق تخصص هم بشم بازم از شغلم متنفرم و هر روز به زور میرم سرکار ولی اگه برم رشته مورد ...

حتما بهش میگم مرسی عزیزم موفق باشی

بگو فعلا تجربی و بره و حرف پدرش و نندازه بعدش به مرور راضیش کنه و از طریق کلاسای خصوصی بازیگری اقدام ...

راضی نمیشه خیلی لجبازه به پدرش گفت بابا مگه من چقدر قراره زندگی کنم تهش که میمیرم بزار حداقل توی این طول زندگیم کاری رو که دوست دارم انجام بدم منم موندم چیکار کنه🙁

راضی نمیشه خیلی لجبازه به پدرش گفت بابا مگه من چقدر قراره زندگی کنم تهش که میمیرم بزار حداقل توی این ...

ببین عزیزم  مسعله لجبازی نیست اون ب این  هنر ور رشته علاقه داره  بزارید راه خودشو بره