2777
2789

دوستم جداشد.بچشوول کرد.رفت بایکی صیغه کرد بی خبرازذیگران.ماشین و همه چی براش خرید.ارایشگاه هم میخوادبزنه.کلی پول به جیب زده ومسافرت قشم کیش همه جا. کلن دلش سنگه باهمه فرق داشت.عجیبه. 

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عقد ونامزدی ۸ساله

منم این مشکل رو داشتم متاسفانه خیلی بده که مرد تو رو اولویت اولش قرار نده و همش هوادار خانوادش باشه. احساس میکنی جایگاهی برات قایل نیست درسته؟ 

منم این مشکل رو داشتم متاسفانه خیلی بده که مرد تو رو اولویت اولش قرار نده و همش هوادار خانوادش باشه. ...

اره تاپیک اخرمو بخون الان سر این موضوع حسابی دعوام کرد و هر خوبی ب خانوادش کرده بودم فراموش کرد 

منم حالم خیلی بد بود ۶ ماه افسردگی شدید گرفتم بعد کم کم شروع کردم رفتم باشگاه و سر کار و بعد یک سال هم با یه آقایی آشنا شدم که اونم مثل خودم جدا شده بود و خیلی کمکم کرد و بهم روحیه داد و الان ۳ ساله با همیم ولی دوست ندارم ازدواج کنم دیگه.

خودم به خودم کمک کردم و از اون باتلاق در اومدم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
دوستم جداشد.بچشوول کرد.رفت بایکی صیغه کرد بی خبرازذیگران.ماشین و همه چی براش خرید.ارایشگاه هم میخواد ...

مشکل شوهرش مگه چی بود که به خاطر راحت شدن از دستش حاضر شده بچه شو ول کنه و بره؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
شما شاغل بودی؟

آره‌.البته زمان طلاقم کار نداشتم هنوز ولی بعدش رفتم سر کار.

اها انشالله بهترین ها سر راهتون قرار بگیره  

ممنونم.همچنین.