2777
2789
عنوان

باهم حرف بزنیم....

64 بازدید | 3 پست

خیلی تنهام تا با یکی دوست میشم شوهرم نمیزاره رفت و امد کنم ،مامانمم یه کاری کرده که دور فامیل نریم خودشم که انقد ذهنش خرابه بدتر حالم بد میشه باهاش درارتباط باشم دو کلمه نمیشه باهاش حرف بزنی ی آبجی ام دارم دو سال بزرگتر از منه ذهنیتش مثل مادربزرگا قدیمه....نت هم ک قطعه این مدت بدتر تنها...

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
برو یه کلاس آموزشی که به صورت گروهی هست؛ مثلا زبان؛ آشپزی؛ نقاشی و ...

ی دختر۲ساله  دارم متاسفانه ی باشگاهم خواستم برم انقد مامانم حسودی کرد گف نگهش نمیدارم دخترتو 😔

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دختر۲ساله  دارم متاسفانه ی باشگاهم خواستم برم انقد مامانم حسودی کرد گف نگهش نمیدارم دخترتو 😔

عجب؛ سعی کن یه جوری بری؛ حتما کلاس آموزشی برو؛ فوق العادست؛ بچه رو نمی تونی ساعتی مهد بذاری؟