2777
2789
عنوان

شما حافظه قوی ای دارین؟🙄

216 بازدید | 8 پست

سلام

من گاهی کتابی که مدتی قبل خواندم و نگاه میکنم اصلا هیچیش یادم نیست انگار نخوندمش  یا مثلاً مستندی که میبینم بعد چند وقت تقریبا چیزی یادم نیس ازش

شما یادتون میمونه؟!

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حافظه کوتاه مدتم مث ماهی گلیه:/ ولی حافظه بلند مدتم خیلی خوبه یعنی خاطرات ۲۰ سال پیش به وضوح یادم میاد یعنی یه چیزی اگه بتونه از حافظه ی کوتاه مدتم بگذره و به حافظه ی بلند مدتم برسه دیگه فراموش نمیکنم اصلا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من که داغونم من حرف هارو یادم میره مثلا یه بحث رو بخوام تعریف کنم یادم نمیاد چی گفتم و چیا شنیدم اع ...

منم 

خوبیش اینه از کسی ناراحت بشم کلا یادم میره

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉