من گاهی کتابی که مدتی قبل خواندم و نگاه میکنم اصلا هیچیش یادم نیست انگار نخوندمش یا مثلاً مستندی که میبینم بعد چند وقت تقریبا چیزی یادم نیس ازش
شما یادتون میمونه؟!
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حافظه کوتاه مدتم مث ماهی گلیه:/ ولی حافظه بلند مدتم خیلی خوبه یعنی خاطرات ۲۰ سال پیش به وضوح یادم میاد یعنی یه چیزی اگه بتونه از حافظه ی کوتاه مدتم بگذره و به حافظه ی بلند مدتم برسه دیگه فراموش نمیکنم اصلا
من که داغونم من حرف هارو یادم میره مثلا یه بحث رو بخوام تعریف کنم یادم نمیاد چی گفتم و چیا شنیدم اع ...
منم
خوبیش اینه از کسی ناراحت بشم کلا یادم میره
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉