2777
2789
عنوان

بچم دوسال و یک ماهش شد ولی حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست

عزیزم نگران نباش دیر نیست فقط کمکش کن.من برا دخترم خیلی کتاب میخونم تمام تصاویر رو نشون میدم انقدر تکرار میکنم تا اونم تکرار کنه.بعد که یادگرفت براش جمله میگم تا در جوابش اون کلمه رو بگه. همین باعث شده یه عالمه کلمه به کار میبره.

مثلا تصویر پرتقال رو نشون دادم بارها و بارها تو موقعیت های مختلف گفتم پرتقال.بعد دیدم خودش هم تکرار کرد وقتی تکرار کرد تبدیل به سوال کردم.مثلا الان میگم چه میوه ای دوس داری؟ زود میگه پرتقال.

حتما براش  زیاد کتاب بخون و در مورد وقایع روزمره براش تعریف کن 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش دیر نیست فقط کمکش کن.من برا دخترم خیلی کتاب میخونم تمام تصاویر رو نشون میدم انقدر ت ...

منم شعر میخونم مثلا میگم یه توپ دارم پسرم میگه قل ( یعنی قلقلیه) یا اینکه میگم شنگول منگول میگه انگو ولی کلمات رو بکار نمیبره 

خدایا شکرت 😍
منم شعر میخونم مثلا میگم یه توپ دارم پسرم میگه قل ( یعنی قلقلیه) یا اینکه میگم شنگول منگول میگه انگو ...

اگه نگرانی یه گفتار درمانی ببر خیالت راحت بشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اگه نگرانی یه گفتار درمانی ببر خیالت راحت بشه

راستش موندم بعضیا میگن تا ۳۰ ماهگی وقت داره چون پسر دیر حرف میزنه همسرمم فعلا مخالف گفتاردرمانه موندم واقعا...فعلا تلویزیون رو به طور کل قطع کردم اگه پیشرفت نکرد میبرمش گفتار درمان

خدایا شکرت 😍
راستش موندم بعضیا میگن تا ۳۰ ماهگی وقت داره چون پسر دیر حرف میزنه همسرمم فعلا مخالف گفتاردرمانه موند ...

منم میگم زوده فعلا فرصت داری.اکه کلا هیچی نمیگفت نگران کننده بود ولی وقتی چند تا کلمه میگه پس کم کم حرف هم میزنه.بچه جاری من سه سالگی شروع کرد به حرف زدن.

تا کی وقت داره بنظرتون؟؟

بچه دایی من سه سالش پرشده ولی هنوز واضح حرف نمیزنه کلمه میگه و درحدی ک ب قول شما بهش بگن تکرار کن تا بگه اون کلمه را... 

زن داییم خودش میگفت بردم پیش دکترش گفته نگران کننده نیس

اونم مثل بچه شما زیاد بچه دورش نیس

🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫
راستش موندم بعضیا میگن تا ۳۰ ماهگی وقت داره چون پسر دیر حرف میزنه همسرمم فعلا مخالف گفتاردرمانه موند ...

عزیزم ی بنده خدا ک بچشو میبرد گفتار درمان میگفت بهش گفته این کلمه ی *بگو* را از ذهنت پاک کن نگو بهش بگو علی بپرس اسم دوستت چیه جواب نداد خودت بگو علی...

و ی چیز دیگه میگفت بهش گفتن انگشتای دستش و کتفشو سعی کنید ماساژ بدین براش نمیدونم ربطش چیه ولی میگفت جزو اولین مراحلش همین بوده

میگفت بهش میگفتن ک تو طبیعت زیاد ببرینش و براش همه چیز توضیح بدین مثلا بگو این اسمش درخت برگ داره رنگش سبزه و ....

تو خونه هم سعی کن با همه چی آشناش کنی در مورد همه چی باهاش حرف بزن براش کتاب بخون

باهاش بازی های هدفمند انجام بده مثلا عروسکشا باهاش بازی کنه بعد غذا بده بعد بخوابونتش و ....