2777
2789

سلام دوستان اکانتم چند ماه پیش ترکید دیگه نیومدم اینجا ولی الان واقعا نیاز به راهنمایی تون دارم

چند روز پیش سمینار داشتم اینقدر استرس داشتم موقع ارائه همه چی فراموشم شد نتونستم هیچ سوالی جواب بدم حتی اون چیزهایی که آماده کرده بودم بگم استاد داور هم خیلی تحقیرم کرد.  از ترم پایینی ها و همه بچه ها هم بودن آبروم رفت خیلی ضایع شدم. استاد راهنمام خیلی ناراحت شد و هی سر تکون می داد

قبلا براش توضیح داده بودم که استرس دارم و تحت درمانم و کلی بهم فرصت داده بود. فکر کنم این آخرین فرصتم بودم🥺

دیگه از خودم خسته شدم روحم له شده دیگه نمی کشم شما بگید چیکار کنم؟ خیلی وقت گذاشته بودم واسه سمینارم. انگار یه تیر بود توی روحم خیلی شکستم سر این قضیه. روحم مریضه می فهمم دارم فراموشی می گیرم فردا میرم پیش دکترم تا یه فکری برام بکنه

دیگه روم نمیشه برم سر کلاس هام و با استادم چشم تو چشم بشم می خوام انصراف بدم از دانشگاه برم دنبال یه کار معمولی شاید سال ها بعد دوباره برگشتم و درس خوندم و به آرزوهام رسیدم. از هر دری میرم با یه چالش رو به رو میشم که عذابم میده دیگه خسته شدم ولی داداشم میگه همش یه ترم مونده حیفه

من چیکار کنم به نظرتون

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

منم عین توام در امتحانات و جمع همه چی فراموشم میشه در خلوت همه چی یادم میاد فکرکنم قرص باید بخوری که از استرست کم بشه

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میرن پی زندگیشون تو اصلا یادشون نمیاد 

با تلاش بیشتر دوباره ادامه بده 

ول نکنی بخاطره مردم حیفه

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
منم عین توام در امتحانات و جمع همه چی فراموشم میشه در خلوت همه چی یادم میاد فکرکنم قرص باید بخوری که ...

قبلش خوردم ولی فایده نداشت

متاسفم برای استادت که تحقیرت کرده 

واقعا اسمشو نمیشه استاد گذاشت 😑

این یه بیماریههه ...

اون موقع ها منم دانشجو بودم یکی از بچه ها سر ارائه غش کرد آمبولانس اومد 😥

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....
با پر رویی ادامه بده چه اشکالی داره این شکست ها ادمو قوی میکنه 

وواقعا؟ من خیلی ناامید شدم روم نمیشه حتی با استاد راهنمام حرف بزنم یا حتی برم سر کلاس

یه نامه از دکترت بگیر ببر دانشگاه، بگو تحت درمانی

بخاطر یه سمینار که نمیشه انصراف بدی

نهایتش سمینارت رو خصوصی با خود استاد راهنما و داور بهت میدن بدون حضور بقیه، یا بجای سمینار یه پروژه تحقیقی میدن

خیلی راه وجود داره

حتما برو مدیریت دانشگاه مطرح کن

اوضاع طوری شده که اگه ازت بپرسن حالت چطوره؟ باید بگی...     'بهتر از فردا' 

اسگلی؟ گور پدر همشون درستو تموم کن بابا مثلا اون دانشجوها و استادا خودشون چه عنی هستن،هر دانشجویی این چیزا رو داشته،این همه می افتن پس چیه،دلت خوشه سخت گرفتی،انگار حالا اونا کی بودن ک جلوشون ضایع بشی😒

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀