2777
2789
عنوان

ازدواج تو سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 11360 بازدید | 128 پست
تمام سعیمو میکنم.اما نگرانم.واقعا گاهی اوقات میبینم بعضی ها راحت ازدواج میکنند با چه کیس هایی دلم می ...

رها کن بهش فکرم نکن گاهی زیاد فکر کردن به یه چیزایی اونو از ادم دورتر میکنه بزن به بیخیالی یا خودش میاد یا نامه اش😂انشالله تا یه ماه دیگه بیای و بگی خواستگار خیلی خوبی واسم اومده و....💃💃💃💃💃

داری از دور نگاهشون میکنی اولا. دوما خدا هر چیزی رو که دیر میده ، میخواد عالی ترینش رو بده ، بخاطر ...

انشاءالله همین بوده.

من یه دخترخاله هم داشتم یه بار عقدش خراب شد به فاصله یک ماه بعد ازدواج کرد دوباره.کاش خدا به همه مجردها اینقدر زود نگاه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رها کن بهش فکرم نکن گاهی زیاد فکر کردن به یه چیزایی اونو از ادم دورتر میکنه بزن به بیخیالی یا خودش م ...

اتفاقاً من امروز. داشتم به این تکنیک فکر میکردم.رها کردن

دقيقا هفته گذشته ازدواج نوه عمه من بود دختر خانم در سن ٣٦سالگي و بسيار  داماد خوب و متشخصي بود البته من شغلشون رو نميدونم اما از لحاظ مالي خوب بودن و هداياي خيلي خوبي دادن 

البته نوه عمه من هم دختر خوب و مهندس ناظر ساختمان هست

از خدا میخوام یه بخت عالی نصیبت کنه✨🤵👰✨ برات به بهترین شکل جبران کنه طوری که اشک ذوق بریزی🥳🤩

چقدر خوبی توووووو.مرسی......خیلی به دعا احتیاج دارم,،😍😍😍

انشاءالله همین بوده. من یه دخترخاله هم داشتم یه بار عقدش خراب شد به فاصله یک ماه بعد ازدواج کرد دوب ...

ان شالله یه ازدواج عالی میکنی، میای خودت تاپیک میزنی میگی، یه خانمی گفت خدا اگر دیر میده، قرار بهترینها رو بده.

ان شالله به حق حضرت زهرا تمام دخترای خوشگل و خانم سرزمینمون، بهترین ازدواج رو داشته باشن.