2777
2789
عنوان

ازدواج تو سن بالا

11353 بازدید | 128 پست

بیاید بگید تا حالا دیدید یکی تو سن بالا ازدواج کنه بختش هم خوب باشه؟

من ۳۲سالمه ولی خیلی میترسم.

اونقدر هم خواستگار ندارم.

این یک سال اخیر که هیچی.

ختم و چله هم برداشتم فعلا خبری نشده.

بی حوصله و افسرده شدم. ناامید شدم.

تحصیلاتم ارشد و مدرس هستم.قیافم هم متوسط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمت رو بگو عازم حرم هستم هفته بعد انشاءالله توفیق بشه برات دعا میکنم 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

زن عمو هام ۳۵ سالگی عروس مادر بزرگم شدن دو تاشون.

زن داییم ۳۲ سالش بود.

دختر دایی مامانم ۴۰ سالش بود.

الان سن ازدواج بالا رفته دیگه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

منم ۳۳ سالمه تنها دغدغم شده همین من دلم نمیخاد دوس پسر بگیرم گناه کنم دلم ازدواج میخاد  😔 هر کیم میاد سمت آدم فقط واسه یه چیزه منی که مطلقم اصلا امید ندارم یه سالم هست دارم چله بر میدارم هیچی به هیچی فعلا ادامه میدم تا ببینم چی میشه ایشالا یه بخت خوب برات بیاد عزیزم 

لطف میکنی. بگو دختر سید

چشم. سادات هم هستی بانو چشم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
زن عمو هام ۳۵ سالگی عروس مادر بزرگم شدن دو تاشون. زن داییم ۳۲ سالش بود. دختر دایی مامانم ۴۰ سالش ب ...

چه خوبه خانوادتون.

اما تو خانواده ما رسمه زود ازدواج میکنند.

مثلاً دختر خاله هام همگی تا قبل ۲۲ازدواج‌کردند

پسر داییم امسال با یه خانم که همین خودش بود ازدواج کرد دوتاشون ۳۴ سالشونه چقدر هم عروسی شاهانه و مجلل گرفتن و زندگی عالی و خداروشکر خوشبخت

شما هم انشالله بخت خوبی برات پیدا میشه عزیزم 

بیشتر تو جامعه باش 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗