2777
2789
عنوان

دانشگاه

90 بازدید | 7 پست

شما دانشگاه میرین یا میرفتین چجوری درس میخوندین 

من ترم اولیم تا اینجا یه سری درسارو روزنامه وار خوندم اصلا نمیدونم چجورین امتحانا 

ممکنه کسی ترم اول اکثر درساشو بیفوته؟

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

نگران نباش 

کسی همه ی درساشو میوفته که اصلا نتونه هیچ درسیو بخونه

برای امتحانا بهترین کار اینکه

برای هر استادی از ترمای بالاتر بپرسی چجوریه نحوه ی امتحان گرفتنش

خود استادها هم اول ترم میگن و اگه نگن میتونید بپرسین که منبعشون کتابه یا جزوه و حرفای خودشون 

ترم اول بعضیا میوفتن با اینکه درسشون خوبه چون آشنا نیستن و از کنکور خسته ن 

در طول ترم روزی تقریبا ۲ ساعت وقت بذار و سر امتحانا و فرجه جزوه استادت رو کامل بخون اوکی میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش  کسی همه ی درساشو میوفته که اصلا نتونه هیچ درسیو بخونه برای امتحانا بهترین کار این ...

❤️مرسی واقعا:)

ترم اول بعضیا میوفتن با اینکه درسشون خوبه چون آشنا نیستن و از کنکور خسته ن  در طول ترم روزی تق ...

مرسی عزیزم❤️:)

قربونت عزیزم خواهش میکنم موفق باشی  حتی برای جزوه هم پرس و جو کن از ترم بالاییا اغلب میدن به ...

❤️❤️🥺ماچ بهت که راهنمایم کردی