2777
2789
عنوان

عقدم

121 بازدید | 6 پست

سه ساله عقد کردم خیلی مشکل دارم.شوهرم ی بچه ننه لوسه خانواده حسابی نداره مامانش ی عوضیه ب تمام معناس ک شوهرمم حتی ازش متنفره ازبس توخانوادش مشکل داشته شوهر منم خیلی اخلاقش بدشده.چیزی تو دلش نیس ولی یهو عصبی میشه پاچه میگیره اونم چون خیلی تنش توزندگیش بوده.ازطرفی سرهیچکاری‌نمیمونه هرجا میره سر کار ی مدت میمونه و ول میکنه.درست حرف نمیزنه.به سرو وضعشم نمیرسه.خیلی پشیمونم از ازدواجم تازگیا فقط ب جدایی فک میکنم

حق داری 

دلم خیلی گرفته باتموم اخلاقش کنار اومدم هرکار میخاس بکنه تشویقش میکردم با همچیش حتی خانواده اشغالش کناراومدم همش میگفتم این تقصیر نداره اما خسته شدم دارم میسوزم چنبار ب خودکشی فک کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی گرفته باتموم اخلاقش کنار اومدم هرکار میخاس بکنه تشویقش میکردم با همچیش حتی خانواده اشغالش ک ...

چرا موندی باهاش ببرش مشاور شاید درست شد اگه درست نشد جدا شو نزار چند سال دیگه با بچه جدا شی

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!