2777
2789
عنوان

پر موها بیاین😶‍🌫️🥴🦩

162 بازدید | 12 پست

الان با گریه دارم این تاپیکو می‌نویسم 🥲 چقدر سخته پرمو بودن..من خیلی مو دارم..همه جامم در میاد..کلفت هستن و زیاد.

لیزر رفتم با دستگاه بدون درد..ولی خیلی درد داشتم.. از پس هزینه اش بر نیومدم ول شد..موهامم بیشترر شد..

با ژیلت میزنم فرداش در میاد پوستم داغون شده..

با واجبی میزنم یا موهام در نمیاد..با دست میکشمم ک در بیاد موها بعدش زخم میشه..میسوزه

الان موم سرد اومدم بزنم..خیللی دردم میگیره..ولی می‌کنه..ولی خیلی درد داره..یکم زدم بدنم از درد می‌لرزید فقط...خیلی از درد خسته ام..

چکار کنم خیلی کلافه ام

شما چ میکنید🥴😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موم سرد و گرم میکنی؟

متاهلی؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

همون لیزززززرررر 

من از شما بدتر بودم 

الان راحت شدم 

تازه ۶امین جلسه م هست 

اگه هزینه برات زیاده 

تیکه تیکه برو 

اول جاهای حساستو برو بد کم کم جاهای دیگه رو برو

خدایااااا شکرت♥️

منم مث خودتم. موهام نازک بودن ولی بخاطر ژیلت ضخیم شدن. دیگه موبر استفاده میکنم اگه عروسی چیزی باشه وکس میکنم دست و پامو اولاش ب شدت درد داره بعدش دیگه بیحس میشه عادت میکنم

منم مث خودتم. موهام نازک بودن ولی بخاطر ژیلت ضخیم شدن. دیگه موبر استفاده میکنم اگه عروسی چیزی باشه و ...

برای من اینقدر کلفتن ..اینقدر درد داشت هر بار ک برمیداشتم که اصلا بی حس نمیشدم