2777
2789
عنوان

شو.رت آموزشی بخرم؟؟؟

219 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من دارم دخترمو از پوشک میگیرم.هی میبرم دستشویی ولی گاهی تو مای بیبی جیش میکنه.دستشویی شماره ۲ رو هم تو مای بیبی میکنه‌...حالا از عهده خرج مای بیبی بر نمیام شور.ت اموزشی بخرم؟؟؟اگر جیش کنه میریزه بیرون؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک ماهه از موشک گرفتم دخترم رو..دوسال و دوماهش بود..ببین من تجربه خودمو بهت میگم

دخترم دوهفته طول کشید تا یاد گرفت و دیگع به خودش جیش و پی پی نکرد..توی مدتی که داری یادش میدی نباید اصلن پوشکش کنی چون اینطور گیج میشه.‌مهمونی نرو که مجبور بشی پوشکش کنی اینطور ممکنه دیرتر یاد بکیره...من ش و رت اموزشی براش گرفتم ولی مخالف بودم باش و تنش نکردم باز‌‌‌..فقط دو سه بار واسه خیابون رفتن پاش کردم...مرتب ببرش دستشویی..البتع دخترم سر قالی جتدبار حیش کرد ولی من خیلی برخوردم باش خوب بود و دعواش نمیکردم..براش بادبادک زدم توی دستشویی و حمام ..و عروسک براش چسبوندم...خلاصه سر چهارده روز یاد گرفت..الان دوسال و سه ماهشه و وقای جیش و پی می داره بهم میگه

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

قبلش بهش اب بده مایع بده ک ادرار داشت باش ی ساعت بعد ببرش دسشویی پاهاش بگیر بالا ب شکمش یکم فشار میاد بعد جیش میکنه میفهمه که هروقت این حس داشت باید کجا بره باید هر دوساعت ی ساعت ببری دسشویی پاهاش بالا نگهداری ده دقیقه اینا بمونی دسشویی تا یاد بگیره ی هفته یا ده روز طول میکشه سخته یکم. ممکن خونت حتی کثیف بش. سعی کن دوتا لباس زیر شلوار کلفت بپوشونی ک کثیفکاری نشه. دقت کن ب چهرش اگ دیدی داره مدفوع میکن سریع ببرش دسشویی

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
منم یک ماهه از موشک گرفتم دخترم رو..دوسال و دوماهش بود..ببین من تجربه خودمو بهت میگم دخترم دوهفته ط ...

من الان ۱۰_۱۵روزه میبرم ولی یاد نمیگیره یه دقیقه غفلت کنم جیش میکنه...برا همین مای بیبی میبندم هی اونو باز میکنم میبرم دستشویی.پس ب نظرت نخرم شور.ت؟؟؟

قبلش بهش اب بده مایع بده ک ادرار داشت باش ی ساعت بعد ببرش دسشویی پاهاش بگیر بالا ب شکمش یکم فشار میا ...

وقتی میبرم دستشویی اگر داشته باشه جیش میکنه ولی خب یه دقیقه دیر ببرم جیش میکنه تو شلوارش.هر یه ساعت میبرم

پس نخرم؟؟؟الان چون جیش میکنه همش مای بیبی میبندم هی اونو باز میکنم میبرم جیش میکنه بعد میام همونو می ...

ادرار میزنه بیرون خصوصا اگه زیاد باشه، ولی من گرفته بودم و به نظرم بی خاصیت بی خاصیت هم نبود، اگه حجم ادرار کم باشه یکم تا بریزه طول میکشه، جنس خوب‌شو بگیر

من الان ۱۰_۱۵روزه میبرم ولی یاد نمیگیره یه دقیقه غفلت کنم جیش میکنه...برا همین مای بیبی میبندم هی او ...

خب دوست خوبم روشت اشتباهه واس همین هنوز پیشرفتی نداشته..پوشکو کاملن بزار کنار و دیکه پوسکش نکن بزار به خودش جیش کنه تا متوجه خیسی بشه ..‌من دخترم توی دوهقته کلی به خودش حیش کرد و از خیس شدن بدش میومد میکفت مامان خیس شدم منو عوض کن .دخترت تا خیس نشه یاد نمیکیره..پوشکو بزار کنارولی ش ورت اموزشی رو برای خیابون رفتن براش بکیر..توی خونه ولی تو تا وقتی موشکش میکنی اون حس پوشک بهش دست میده و متوجه نمیشه باید به خودش جیش نکنه

خب دوست خوبم روشت اشتباهه واس همین هنوز پیشرفتی نداشته..پوشکو کاملن بزار کنار و دیکه پوسکش نکن بزار ...

مرسی عزیزم دیگه پوشک نمیبندم پس....خدا کنه یاد بگیره زود دیگه خسته ام کرده

ادرار زیاد مهم نیس برام مدفوع مهمترع که نریزه

برای مدفوع من ش ورت عینکی پاش میکردم مدفوعش بیرون نمیریخت...ش ورت عینکی چندتا براش بکیر همیشه پاش کن توی این مدت تا یاد بگیره.

برای مدفوع من ش ورت عینکی پاش میکردم مدفوعش بیرون نمیریخت...ش ورت عینکی چندتا براش بکیر همیشه پاش کن ...

🥰🥰🥰مرسی عشقم بابت راهنماییت🥰🥰بعد از ظهر میرم میخرم حتما