2777
2789

سلام، خواب دیدم من و شوهرم و مادربزرگم که فوت کرده سوار ماشین هستیم، مادربزرگم با اینکه پیر بود و سوادم نداشت داشت رانندگی میکرد من کنار راننده جلو نشسته بودم و شوهرم عقب ماشین. من ترسیدم که مادربزرگم رانندگی کنه ماشین رو نگه داشتم به شوهرم گفتم بیا تو رانندگی کن شوهرم رانندگی کرد مادر بزرگم جلو نشست منم عقب نشستم و رفتیم. میدونید تعبیرش یعنی چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی خوام ته دلت رو خالی کنم ولی هر دو تاتون حواست تون باشه و صدقه بذار.انشالله که خیره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

براشون خیرات بدید 

و دعا بخونید و صدقه بدید

خدارحمتشون کنه ایشون براتون دعا کردن برای پیشرفت زندگیتون و به زودی با اینکه شما ته دلت استرس داری در مورد یه موضوعی و نگرانی به خوبی و به سرعت ختم به خیر میشه و شوهرت پیشرفت میکنه با اینکه ریسک کردید 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببین همه خواباهم تعبیرندارن هاااا ، بستگی داره چ ساعتی ازشب خواب ببینی یا قبلش تو فکرباشی یانه ، اما محض احتیاط مراقب باشین

کاربری قبلیم نمیدونم برای چی, تعلیق شد . ازسال ۹۷ داشتمش . نفس بادصبا مشک فشان خواهد شد ، عالم پیر دگرباره جوان خواهدشد .
براشون خیرات بدید  و دعا بخونید و صدقه بدید خدارحمتشون کنه ایشون براتون دعا کردن برای پیشرفت ...

خودمم ته دلم خالی شده که میمیریم. اکثرا هم همینو گفتن، شما مطپئنید یعنی پیشرفت؟

مثلا چکار کنم؟ سه تا بچه کوچیک دارم خداروشکر اونا باهامون نبودن

برو‌خوابتو تو دستشویی تعریف کن 

بعدش هم واسش صبحونه بزار فردا بده به یه نیازمند 

انشالله چیزی نمیشه