2777
2789
عنوان

بارداری با یک بار اقدام

6809 بازدید | 63 پست

من سیکلم ۲۸روزه است 

روز دهم اقدام داشتم بعدش همسرم انفولانزا گرفته امروز که تخمک گذاریه نمی تونیم اقدام کنیم.

با یه بار رابطه امکان بارداری هست؟

این‌ماه عکس رنگی گرفته بودم کلی دلمو خوش کرده بودم که میشه😭 دو ساله اقدامم عجب بدشانسی ام💔💔

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

اگه اسپرم و تخمک خوب باشن میشه ولی سعی کن اقدام کنید ماسک بزنید

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار رابطه داشتم در ماه ب فاصله یک روز . روز تخمک گذاریم بود و خداروشکر باردارم ،انشالله شماهم ز ...

ممنونم عزیزم روز تخمک گذاری خیلی مهمه برای اقدام

این ماهم از دست رفت😭

می گه حال ندارم🤦‍♀️

ای بابا همسر منم اذیت می کنه واقعا حالا از راههای خاک بر س ری وارد شو ببین بازم دووم میاره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ای وای، مریضه بنده خدا

اقدام واجبه والا تنها کاری که واسه بارداری انجام میدن همینه اونم از زیرش در میرن

ای بابا همسر منم اذیت می کنه واقعا حالا از راههای خاک بر س ری وارد شو ببین بازم دووم میاره

اینم شانس مایه

اینم شانس مایه

من این ماه رفتم دکتر برای اولین بار آمپول داده بهم از الان میگم اگه قراره همکاری کنی برم بزنم 

اقدام واجبه والا تنها کاری که واسه بارداری انجام میدن همینه اونم از زیرش در میرن

دقیقا اگه میخواستن بزان چی می گفتن

😅

برا بیرون رفتن حال داره برا اقدام نه😑😑😑