2777
2789

خانمها بیاید از سیاست های شوهرداری بگید، هر یک جمله شما میتونه زندگی خیلی هارو تغییر بده  

مثلا برای خانه داری چیکار میکنید؟ 

چطور به همسرتون محبت می‌کنید؟

چطور با همسرتون صحبت میکنید؟

زمانی که آقا پول کم میاره یا دچار مشکل میشه چطور بهش دلگرمی میدید؟

اقدس الویه .

نپتون شور.ت قرمز 

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدس الویه . نپتون شور.ت قرمز 

اخ ببخشید من خیلی باز کردم. دامن قرمز بود🤣🤣

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

این سوال غلطه از بیخ و بنیاد 

چون شما و شوهرت شخصبتون مثل من و همسرم که نیست 

پس ممکنه نه تنها جواب نده بلکه برعکسم عمل کنه 

شما با منطق خودت و مطابق شرایطت حتما راهی به ذهنت میرسه 

مثلا دخترخاله من لوس با شوهرش حرف بزنه مخشو زده 

من به شوهرم بگم شوشو طلاقم داده🤣

خلاصه مواظب باشبد 

از برنانه هات واسه آینده بگو      

🤣🤣فعلا که در ب در دنبال یه نفرم باهاش اشنا شم تا دو سه سال دیگه به هم برسیم هنوزم پیدا نکردم و فک کنم مجرد بمونم چون زیر بار ازدواج سنتی نمیرم😂🤣

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 
این سوال غلطه از بیخ و بنیاد  چون شما و شوهرت شخصبتون مثل من و همسرم که نیست  پس ممکنه ن ...

ولی خیلی مواقع یکسری چیزها میتونه کارساز باشه! خیلی ها هستن تو سایت که تازه عروسن و خیلی به دردشون میخوره

این سوال غلطه از بیخ و بنیاد  چون شما و شوهرت شخصبتون مثل من و همسرم که نیست  پس ممکنه ن ...

دقیقا خواهر من دائم لاک زده وارایش کرده. و ناخن و مژه کاشته ست. من شوهرم اصلا لاک بزنم و آرایش کنم بهم اهمیت نمیده. حتی نمیزارع موهامو رنگ کنم. میگه اینطور به چشمم زیباتری. شوهر خواهرمم اونطور دوستداره

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄