2777
2789
عنوان

ناهار چی میذارین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 96 پست
ارع عزیزم چرا که نه  فقط ادرسمون خوزستانه در خدمتیم

😍خیلی دوری .نوش جان 😘

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
ارع عزیزم چرا که نه  فقط ادرسمون خوزستانه در خدمتیم

مرسی از لطفت🤗🥰

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوس دارم بیام اردبیل  برادرشوهرم اونجا خدمت کرده سربازی  البته کورد هستن  بعد ا ...

حتما عزیزم تشریف بیارید قدمتون رو چشم 🥰♥️🌹بخصوص بفهمن شمااینجا غریبین دیگه با جون و دل براتون مایه میزارین هرچی که در توانشون باشه 

دیشب من اتفاقی چنتا تاپیک دیدم واقعا بد گفته بودن از اردبیلیا همش میگن تعصبی غیرتی مردسالاریه ولی اینکه عاشق زن و بچشونن و پایبند زندگی این چیز بدی نیست غیرتشونم بخاطر دوس داشتن زنشونه من کلا اطرافیانم دوست آشنا فامیلا میبینم زن سالاری حکم فرماست تو خونه ها برعکس تحلیل نی نی سایتا خلاصه همه جا خوب و بد داره دیگه و اردبیلی ها هم بد تحلیل و تعریف شدن تو جامعه 

❤🤍❤
حتما عزیزم تشریف بیارید قدمتون رو چشم 🥰♥️🌹بخصوص بفهمن شمااینجا غریبین دیگه با جون و دل براتون مایه ...

عزیزم،🥺قربونت برم من

ولله من تا جایی که شنیدم اردبیلی ها توی قوم تورک بهترینن خیلی زیاد تعریف شونو شنیدم   عزیزم اصلا اهمیت نده چون یه نفر بده قرار نیس جمع ببندن و همه رو ب یک چشم ببینن همسر منم کورده خیلی خانواده دوست و غیرتیه  مرد با غیرتش قشنگه منم چندتا تاپیک بودم ک خیلی بدی کوردهارو گفته بودن درحالی ک اصلا اینطوری نیس همه جا خوب و بد داره   بقول شما

عزیزم ان شاءالله ک خوشبخت شی خدا همسرتونو و خودتونو و خانوادتونو حفظ کنه  قسمت شه حتما میایم شهر قشنگتون انقد ک ذوق دارم نگو،🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍

آقامون میگه: من ژلوفنشم🥺😍🙈