2777
2789
عنوان

گفته بودم هیچ دوستی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 19 پست

خجالت میکشی؟

سعی کن کنار همکلاسیت که میشینی سر صحبت و باز کنی از درس بگی یا از چیزای مختلف 

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

منم همین بودم

با کسی نمیتونستم دوس شم چون عصبی و اخمو میشم تو مدرسه فکرده بودن بداخلاقم در صورتی ک بارز ترین صفت من مهربونیه...

من فقط یسال تو مدرسه این شکلی بودن دلیلشم بماند..

اما بعدش باز مثه قبل شدم با همه ارتباط برقرار کردم و رفیق شدم همشون میگفتن تو چقد خوبی چقد باحالی سال قبل چرا اینجوری نبودی

فکر میکردن خیلی عوض شدم اما اینجوری مبود من فقط حالم بهتر شده بود

یکم پایه باشی همه میان سمتت...باید مهارتهای لازم واسه شنونده خوب بودنو داشتخ باشی...یکم جذاب باشی و اجتماعی...مثلا من در اولین برخوردم با ی ادم یجوری گرم و صمیمیم که انگار صدساله میشناسیم همو

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب خوندم با خودم صحبت کردم  کلا کار خاصی هم اگر نکنی وقتی یک احساس نیاز درونت به وجود میاد ...

وای من امسال خیلی اعتماد به نفسم کم شده اصلا سرکلاس بلند حرف نمیزنم در حالی که همه حرف میزنن با معلم شوخی میکنن و.. من حتی یه انشا هم میخونم صدام میلرزه خیلی ناراحتم