2777
2789
عنوان

باردارم

413 بازدید | 28 پست

سلام خانوما تازه فهمیدم باردارم قبلا خیلی گشنم میشد ولی چند روزی هست گشنم نمیشه مثل قدیمم خیلی میترسم شاید بچم چیزیش شده گشنم نمیشه 

اصلا دلم به هیچ غذایی نیست کلا دلم تو هیچی نمیره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه  اون هنوز بچه نشده که بخوادچیزیش بشه هر تغییری که توحاملگی بکنی طبیعیه حتی میتونی منتظر ...

آها یعنی جای نگرانی نیست؟

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

وای واااای منم اینجوری بودم... چند هفته ای 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

خیلی طبیعیه...ادم توی بارداری رفتار و ذائقه ش هزار بار تغییر میکنه...منم ماه هشتم بارداریم دیشب مثل چی هوس همبرگر کردم تا اومدم گازش بزنم عوق زدم بدم اومد از همبرگر.....فعلا فکر این چیزارو نکن اگر شکم اولته برو بگیر بخواب که بعدا با شب بیداری دیوانه نشی

چند هفته ای ؟؟۸ هفته آدم زیاد گرسنه میشه بعد کم کم خوب میشه  بد به دلت راه نده

پنج هفتمه گرسنم میشد ولی چند روزی هست نمیشه

وای واااای منم اینجوری بودم... چند هفته ای 

پنج هفته

اصلا نگران نباش زن حامله دائم درحال تغییر کردنه و اینکه شاخ و دم دربیاری هم تعجب نباید کنی.... یروز ا‌شتها داری یروز نداری یروز حالت خوبه یروز بده 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی