بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
خیلی طبیعیه...ادم توی بارداری رفتار و ذائقه ش هزار بار تغییر میکنه...منم ماه هشتم بارداریم دیشب مثل چی هوس همبرگر کردم تا اومدم گازش بزنم عوق زدم بدم اومد از همبرگر.....فعلا فکر این چیزارو نکن اگر شکم اولته برو بگیر بخواب که بعدا با شب بیداری دیوانه نشی
اصلا نگران نباش زن حامله دائم درحال تغییر کردنه و اینکه شاخ و دم دربیاری هم تعجب نباید کنی.... یروز اشتها داری یروز نداری یروز حالت خوبه یروز بده
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی