2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم اكثر طلا فروشي ها دارن منتها طلاي ٢١ يا ٢٤ و خيلي گرون هركسي نميخره ولي شيكن

ما هم طلا فروشی زیاد رفتیم و دیدیم والا عزیزم 😑 ولی شاید جاهای خاصی دارن چون تو طلا فروشی ها من ندیده بودم تا حالا .اتفاقا من خودم عاشق طلا هستم تا پول گیرم میاد میرم حتی شده یه طلای ظریف میخرم 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

ما هم طلا فروشی زیاد رفتیم و دیدیم والا عزیزم 😑 ولی شاید جاهای خاصی دارن چون تو طلا فروشی ها من ندی ...

پس حتما یه سفر بندرعباس بیاین ،طلافروشی هارو هم نگاه کنید میتونید چیزای خاص وتکی بخرین 

ما هم طلا فروشی زیاد رفتیم و دیدیم والا عزیزم 😑 ولی شاید جاهای خاصی دارن چون تو طلا فروشی ها من ندی ...

خب ميگم چون گرون و خاص پسنده كم ميبيني ، يه مغازه هايي هم هستن كلا فقط مينا كار ميكنن طلاي معمولي ندارن

پس حتما یه سفر بندرعباس بیاین ،طلافروشی هارو هم نگاه کنید میتونید چیزای خاص وتکی بخرین 

بله حتما .البته من تا حالا بندر عباس سفر نکردم ولی بندر رو گاهی تو فیلما میبینم جالبه برام پوشش و لباسا و حال و هواشون😍

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️