2777
2789
منم دعوت؟😍

قدمت روی چشمم عزییییییزم

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا نمیتونم غذا مونده از شب قبل رو بخورم بنظرم مزه اش عوض میشه

منم خیلی دوست ندارم

مگر اینکه غذای مورد علاقم باشه

مثلا از الان دلمو برای سالاد کلم و دلمه صابون زدم

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

آبگوشت دارم با بندری و پیاز ولی نونم لواشه

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
اسی ی سوال میشه بگید قرمه چجوری درست میکنید که زود اماده میشه من دانشجوم به همه کارام نمیرسم در نتیج ...

از شب قبل لوبیا رو بپز و سبزیتو سرخ کن

روز بعد فقط گوشت رو بذار زود پز

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
اسی ی سوال میشه بگید قرمه چجوری درست میکنید که زود اماده میشه من دانشجوم به همه کارام نمیرسم در نتیج ...

اول اینکه موق باشی عزیزم 

ما پیاز و رنده میکنیم با گوشت تفت میدیم بعد سبزیم جدا حسابی سرخ میکنیم لوبیا ها و ادویه به گوشت اضافه میکنیم باز تفت میدیم بعد سبزی و آب میریزیم که تا روی گوشت بیاد واسه اینکه زود آماده شه تو زودپز درستش کن گوشتارم قبل تفت دادن با آب جوش بپز که کف بده تمیز بشور نیم ساعت یه ربع آخرم چند قالب یخ بنداز که شک وارد شه روغن بندازه  

وزن قبل:۸۲