از اول مهر ماه مریضه سرفه داره مخصوصا شبا شربت زوفا تموم شد شربت دیفن تموم شد آیورامی تموم شد تئوفلین جی تموم شد دوبار آنتی بیوتیک آزیترو و سفکسیم استفاده کرد آخر سر سفتراکسیون زد سرمم وصل کردن براش اسپری هم استفاده کردم از عطاری هم بارهنگ چهار تخمه و دمنوش گل ختمی و عناب و دومنوش نعنا زنجبیل بخور گلاب بخور اسپند هم هر روز براش تکرار میکنم اونم سر ساعت زنگ کوکای گوشیم پشت هم زنگ میخورن سرساعت داروشو دمنوشو بدم بهش فقط دارم این دوماهو نیمه بهش میرسم آزمایشم داد esrبالابود آخه درد اینه قسم میخورم تو این دوماه لب به چربی شیرینی نزده بچم آخه چراااااااااااااا من خسته شدمممم الن داره سرفه میکنه انقد سرفه میکنه تا بالا بیاره به کدوم در بزنم چرا دکترا هیچی حالیشون نیست خدا بچم آب شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه ی نگاهی ب امضای من بندازین 😔 عکس پسر کوچولومم توی تایپکم هس
دل من تنگ چشایی ست که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔 خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤