2777
2789
عنوان

ماجرای مهد

142 بازدید | 11 پست

شبا که بهش فکر می کنم خیلی غصه م میگیره پسرم ۴ سالشه فوق شیطونه یک هفته رفت مهد بعد مریض شد و یک هفته نرفت بعد از یک هفته که رفت مسیول اونجا گفت زیادی شلوغه خرابکاری می‌کنه می‌ترسیم به خودش و بچه های دیگه آسیب بزنه فکر نکنم بتونیم مسیولیتش بپذیریم گفتم باشه و آوردمش برای فرداش بردم مشاوره کودک،دکتر گفت بیش فعاله با بازی درمانی درست میشه یک ماه مشاوره رفتیم دو جلسه در هفته و کلی هر شب بازی داشتیم تو خونه جلسه پیش گفت خیلی خوب پیش رفته و الان میتونی دوباره ببریش مهد، حالا مهدش سر کوچمون هست مهد خیلی خوبیه نمی دونن ببرمش دوباره همونجا یا چون بیرونش کردن ببرم مهد دورتری که شاید به این خوبی نباشه،میترسم بره اینجا بچمو چیزی بگن دعواش کنن شلوغ کنه،نمی دونم نظر شما چیه جای من بودین چیکار میکردین؟

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

برین مشاورش و بگین یک نامه بنویسه که تا حدودی پسرتون بهتر شده و ببرین مهد خودش 

به مدیر بگین شرایطش بهتره و لطفا منو درک کنید مسافت نزدیک تره و همچنین اینجا رو دوست داره

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برین مشاورش و بگین یک نامه بنویسه که تا حدودی پسرتون بهتر شده و ببرین مهد خودش  به مدیر بگی ...

اون مهد الان میپذیره بچمو قرار شد مشاوره ببرم و بعد بیارمش ولی می ترسم تا شیطونی کنه برچسب بهش بزنن 

اون مهد الان میپذیره بچمو قرار شد مشاوره ببرم و بعد بیارمش ولی می ترسم تا شیطونی کنه برچسب بهش بزنن& ...

نه حتی روانشناس هم حق برچسب زدن نداره . خب گفتم نامه ببرید و درمانشو حتما ادامه بدین 🙏

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
رو بچت اسم نذار   نذار تخریبش کنن  بچه نرمال بایدم شلوغی کنه

من خودم باور نمی کنم بیش فعاله چون توی خونه آرومه کار بدی نمی کنه ولی توی جمع واویلا

نه حتی روانشناس هم حق برچسب زدن نداره . خب گفتم نامه ببرید و درمانشو حتما ادامه بدین 🙏

درمان ادامه میدم الان هر هفته میبرم و بعد ها هم حتما ماهی یک دفعه میبرم

درمان ادامه میدم الان هر هفته میبرم و بعد ها هم حتما ماهی یک دفعه میبرم

خیلیم خوب . 👏