2777
2789
عنوان

مشکلم با خانومم سر نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 85 پست
گوشی من هیچ وقت رمز نداشته تو خونه من هیچ چیز پنهون از خانومم ندارم و نداشتم

فقط خدا به دادش برسه. یعنی مثلا باید میومد بهت میگفت سرورم، آقای من، اجازه هست تو نی نی سایت عضو بشم😀😀😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط فقط با پنهان کاریش مشکل دارم 

گفتم که شاید حرف زنونه ودردودل داشته نخواسته شمابفهمین چون اینجا خانوما همه مسائل زندگیشونو مطرح می کنن وبخاطرهمین نمیخوان شناخته بشن 

هیچ کس تو این دنیا لیاقت قرمزشدن چشاتو نداره💔
این کاربری مال  اون بوده تا قبل این که برا خودش راه اندازی کرده

ببین اگه منظورت از پنهانکاری خیانتو اینحرفاست و شک ناموسی داری که بحثش جداست….ولی اگه منظورت اینه که خانمت باید از هرچی تو ذهنش یا گوشیش یا روابطش با خانوماست بیاد برات بگه و پنهون نکنه اینجیزارو ، توقع نابجایی داری و کلا طرز فکرت اشتباهه.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
یه چندتا سوال برام پیش اومد اول اینکه مگه نی نی سایت اومدن چقدر نت مصرف میکنه؟؟  دوم اینکه اگ ...

اول این کاربری امشب مرد شده دوم اصلا بحث مصرف نت نیست سوم من بهش گفته بودم با گوشی خودت وارد شو چهارم هیچ کس رو این قدر عاشقانه دوست ندارم فقط مونم چرا این کارو پنهونی انجام داده خودش که میدونه من  اصلا نی نی سایت نمیرم چرا پنهون کرده

اول این کاربری امشب مرد شده دوم اصلا بحث مصرف نت نیست سوم من بهش گفته بودم با گوشی خودت وارد شو چهار ...

هرچی باشه راهش تلافی کردن نیست.... 

دلتو صاف کن... چهار تا خانومیم اینجا حالا گیریم ی حرفایی هم زده... حرف پیش اومده بحث شده ایشونم از تنهایی یچیزایی نوشته... شاید خجالت میکشه شما بخونی

من خودم کلی اینجا پیام نوشتم اگه قابل حذف بود حتما همشو پاک میکردم با اینکه مطمئنم هیچکس نمیخونه... ولی خودم از گفتنشون پشیمون شدم چون اون لحظه ناراحت بودم که نوشتم

روزهای خالی از عشق.....