2777
2789
عنوان

دلیل بی خوابیتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 19 پست
چ مسکنی میخوری؟اگ اینقدر درناک برو دکتر شاید،کیست یا عفونت داری

کیست که دارم، اول استامینوفن خوردم، فایده نداشت،. بعد مفنامیک اسید، فایده نداشت، بعد ژلوفن 

اخه کل بدنم درد میکنه (یجز شکمم. شکمم اصلا درد نداره) کمر، پاهام،. کتف. سر. 😭

کیست که دارم، اول استامینوفن خوردم، فایده نداشت،. بعد مفنامیک اسید، فایده نداشت، بعد ژلوفن  ...

اره ب منم استامیفن ک هیچ تاثیر نداره باید،نوافن بخورم 😭ولی بابونه هم خوبه اروم میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف...خدایی پاشید یه طی و‌جا رو بردارید خونه رو تمیز کنید ببینم باز یاد غم‌و غصه هاتون می افتید؟؟ت ...

خونه وقتی تمیزه چیکار کنم؟

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خونه وقتی تمیزه چیکار کنم؟

یعنی‌تو‌خونه‌هسچ‌کاری‌برای انجام دادن ندارید؟مرتب کردن کمدی..دوخت و دوزی...اپلیکیشن خاصی ک بتونید کار انجام بدید...کتابی...مسئله ای...حساب کتابی....من بخوام کار بشموزم‌تا صبح‌میگم...یا شما خیلی زرنگیدد...یا من الکی کار درست میکنم برای خودم