2777
2789
یعنی عاشق یکی دیگه باشی با کس دیگه ازدواج کنی ؟

اره اینم میشه خیلی سخته خدایی دل بکنی ببین آدم وقتی کسی دوسش داره دوس  داره خیلی چیزا رو با اون تجربه کنه ولی نمیشه 

ببینید اول اینکه در هیچ شرایطی خودتو وابسته نکن

بستگی داره طرف کی باشه

من۴سال با پسری به قصد ازدواج اشناشدم انا وابسته بودم خیانتاشو میفهمیدم اما به رو نمیوردم ،اما اخرش جوری شد جوری رسوا شد اون همه وابستگی در یه شب تبدیل شد به تنفر خدا اگه نخواد هیچ اتفاقی نمیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید اول اینکه در هیچ شرایطی خودتو وابسته نکن بستگی داره طرف کی باشه من۴سال با پسری به قصد ازدوا ...

واقعا؟ یعنی لو رفت ‌؟ واس من ولم کرد رفت با زن متاهل :)

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
برنگشت دیگ؟ :)

برگشتن؟ من تو اون یه هفته اول کات تا مرز دیونه شدن پیش رفته بودم 

یه شب دیدم استوری گذاشته فک کردم مثلا استوری چسناله است از غم کاتمون. یهو دیدم پسرعمشو ایسگا کرده و شات چتشون رو گذاشته بود

فک کننن

برگشتن؟ من تو اون یه هفته اول کات تا مرز دیونه شدن پیش رفته بودم  یه شب دیدم استوری گذاشته فک ...

هعی به من می‌گفت عاشقتم رفت ولم کرد اونم با زن متاهل :)

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
اره اینم میشه خیلی سخته خدایی دل بکنی ببین آدم وقتی کسی دوسش داره دوس  داره خیلی چیزا رو با اون ...

گاهی هم فکر می‌کنی عاشقشی ولی نیستی 

من چند سال پیش با یکی بودم و دست روزگار جدامون کرد 

بعد از چند سال بهم برگشتیم 

یه مدت با هم بودیم 

اولش همه چی رویایی بود 

بعد چند ماه هم من فهمیدم این آدم اصلا با اون بتی که من از عشق قدیمی تو ذهنم ساخته بودم متفاوته 

هم اون حس میکنم دیگه راغب نبود به من 

بعد چند وقت بی دلیل باز از هم فاصله گرفتیم

خدایا شکرت   
واقعا؟ یعنی لو رفت ‌؟ واس من ولم کرد رفت با زن متاهل :)

اره داداش لو داد دیدم واااای عوضی هم با دختر بوده هم با زن بوده،ببین گلم برو خدارو هزاران بار خداروشکر کن نصیبت نشده،الان با اینکه ازدواج کرده بازم بهش خیانت میکنه

و حتما جزاشو میبینه

یکی از اقوام ما هم پسر رفت زن متاهل گرفت زنش فوت کرد از بس تو نفرین بود تقاص پس میدن

دلیل جدایی تون چی بود؟

خیلی اون اواخر کم بهم توجه میکرد. جوابمو نمیداد. سریع قهر میکرد. منم دیدم همش خورد میشم تو رابطه ، کات کردیم 

بعد دو هفنه کاتمون فهمیدم هفت ماهه برگشته به اکسش :) 

بم خیانت کرده بود و نفهمیدم

اره داداش لو داد دیدم واااای عوضی هم با دختر بوده هم با زن بوده،ببین گلم برو خدارو هزاران بار خداروش ...

دلم شکسته چقد 😔به یه آدم کثیف اعتماد کردم

هعی به من می‌گفت عاشقتم رفت ولم کرد اونم با زن متاهل :)

اره به منم میگفت😀بعدش فهمیدم به اکسش برگشته

حالا اکسش چیکار کرده بود اینا کات کرده بودن؟خیانت

گفتم لیاقتش همون خراب مراباست

اره دیونه وار عاشق طرف بودم سرش معده درد عصبی گرفتم بعد کاتمون همش تو بیمارستان بودم از بس حالم ب ...

دقیقا منم عین خودت روزی هزاران بار میگم خاک برسرمم واقعا اون موقع چشم و گوش بسته میشه وسطا ک فرصت فکر کردن میشه میگیم چه احمقایی بودیم