همسایمون ی خانوم هستن ک به تازگی از شوهرشون جدا شدن. خانوم خوبی هستن ولی دخترش ک مجرده خیلی ب شوهرم میچسبه:/شبا ب بهانهای الکی و چرت میاد در خونمونو میزنی راست تو چشام نگا میکنه میگه با شوهرت کار دارم😐😑حتی شماره هم داده:/ من چیکارش کنم اینوو😐😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه مستاجری از انجا برید نمیشه با این افراد دهن به دهن گذاشت بدتر لج می کن اسیب بیشتری می زنن جلو شوهرت هم زیاد درموردش حرف نزن حساس ترش نکن، نصیحتم خواهرانه است
شوهرت دوبار جواب سربالا بده نمیاد. یا وقتی کاری داره با شوهرت برو وایسا کنارشون
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
اینقدر از همسایه پررو بدم میاد خودم. ما تازه اومدیم تو یه محلی من همسایه بغلی مونو دیدنی فقط بهش سلام و احوال پرسی میکنم فقط همین اصلا برا رفت و امد رو نمیدم اصلا درصورتی که اگه رو میدادم از ایناس که یهو درو بزنه بیاد تو. حالا هر سری از خونه درنیام میرم بیرون میپرسه کجا میری. یعنی ده بار هم از خونه درام روزی بدم بیرون میپرسه یعنی دلم میخواد برگردم بگم به تو چه اخه