چقد سوخته
؟
فرشت گارانتی تعویض نداره مگه؟ببری بدی یکی دیگه بگیری
من خودم گارانتیشو استفادع کردم یکیشو پس دادم بهم فرش نو دادن .حتی میتونی یه طرح و مدل دیگه برداری به اندازه ی قیمت فرش قبلی .
من دوتا شش متری یه مدل خریده بودم یکیش سوخت یه گوشش اولش ناراحتی کردم بعد یادم اومد که زمان خرید گفتن همه ی فرش های ما گارانتی شرکتی دارن .حالا دقیق یادم نیست گارانتیش پنج سالع گفت یا بیشتز ..منم خوشحال که فرشه رو کلا شش هفت ماه نیست خریدم ببرم پس بدم .زنگ زدم فروشگاه گفت بیار ..وقتیم که بردم دیدم چه طرح های جدید قشنگتری اومده ..نظرم عوض،شد بجاب اینکه دوبارع طرح قبلو بگیرم بجاش یه طرحو رنگ دیگه بگیرم واسه تنوع ..الانم هر چند،وقت یکبار ،یکیشو جمع میکنم اون یکیو پهن میکنم تنوع میشه ..مهمونم میاد کلا جمع میکنم یه دستی پهن میکنم وقتیم میرن جمغ میکنم .چون سگ دارم حیفم میاد فرش دستی اونم رنگ روشن روشن پهن باشع کثیف شه که بدم بشورن خرابش کنن .بجاش فرش ماشینی میندازم هرشش ماه میشورم و دلمم نمیسوزه .و کلا هم فرش زیاد انداختن تو پذیرایی بدم میاد تمام سرامیکارو بپوشونه مث خونه قدیمیای بچگیامون.بجای فرش با مبل و کنسول و آبنما و لوازم تزیینی فضا رورپر کنم .تو هم اگه فرشت گارانتی داره معاوضه کن .نداشت هم فدای سرت .اگه حاشیه فرشه و با مرکز فرش فاصلع داره روشو با مبل یا میز یا مجسمه بین مبلی بپوشون