2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از کورتاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 37 پست
بفرمایین عزیزم

من چند ماهه اقدام هستم و باردار نشدم این ماهم اقدام کردم ولی زده بودم به بی‌خیالی ..پریودی های منظمی دارم ولی امشب دیدم ترشح قهوه ای رنگی ازم اومده اگه بنا رو بزارم به پریودی دقیقا 6روز زودتر شدم ..چند درصد ممکنه لانه گزینی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا که جمعس ..میترسم از ازمایش   ک اونم مثبت باشه ب دلیل سقط قبلی 🥲🥲

خخخخخ... راست میگی هواسم نبود

شنبه آزمایش میدی ان شاءالله به حق علی اصغر اونی چیزی که میخوای بشه

خدا به دلت نگاه کنه

الحمد لله کما هو اهله
بفرمایین عزیزم

یه سری علائمم داشتم این چند روز ولی میگفتم برا پریودیع که به خودم امید ندم..مثل یکم سینه هام حساس شدن..عضلات شکم ..پهلو میگیره بهم یا مثلاً یهو یه تیر خفیفی بزنه ...یا سر درد خییییلی کم گاهی اوقات میومد در حد چند ثانیه

من چند ماهه اقدام هستم و باردار نشدم این ماهم اقدام کردم ولی زده بودم به بی‌خیالی ..پریودی های منظمی ...

عزیزم هنوز مونده بع موعدت . اگ خونریزیت شرو نشد صبر کن  و بعد موعدت تست بزن . و اینکه خودتو سرگرم کن اصلا بهش فک نکن .استرس خیلییییی بده 

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
عزیزم هنوز مونده بع موعدت . اگ خونریزیت شرو نشد صبر کن  و بعد موعدت تست بزن . و اینکه خودتو سرگ ...

یعنی این ترشح از لانه گزینی نیست؟ ترشحش مثل لک بینی قبل از پریود ..خیلی خفیف و کم

یه سری علائمم داشتم این چند روز ولی میگفتم برا پریودیع که به خودم امید ندم..مثل یکم سینه هام حساس شد ...

هم شبیه پریودی و هم بارداری  و فقط باید صبر کنی. برا تست و ازمایش هم زوده اصلا عجله نکن انشالله  ک بارداری

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
هم شبیه پریودی و هم بارداری  و فقط باید ثبر کنی براز تست و ازمایش هم زوده اصلا عجله نکن انشالله ...

انشالله که هر چی یه صلاحمه همون بشه ..6روز دیگه موعدمه....کلا لانه گزینی چند روز قبل از موعد پری میاد؟