2789

من و همسرم عاشقانه ازدواج کردیم و خب خداروشکر شرایط من خوب بود و تا هفته ۳۱ ما رابطه داستیم(۳ بار در هفته)

بخاطر عفونت من دیگه تصمیم گرفتیم رابطه نداشته باشیم 

تو این دو هفته همونجوز مهربون و با محبت هست و خیلی حواسش بهم هست ولی من از لحاظ جنسی یکم اذیت میشم 

شما چیکار می‌کردید 

خیلی خوب بود و برای ارتباط موردی نبود تا هفته ۳۸ که سزارین شدم

_چرا همیشه به چشمام ميگي لعنتی؟                           _سونیا....چشمات غرقم میکنه.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم ......یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفاف.....چشمات خود عشق.....برق میزنه......خودمو تومردمکش میبینم....صادقه.....انگار باهام حرف میزنه.....نمیدونم سونیا ......ولی قطعا چشم هات لعنتیه !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳باااار درهفته

بابا من توکل ۹ماه فقط اجازه دادم ۳بار بیاد سمتم

هم ب شدت ا. رابطه جنسی متنفرشده بودم و هم میترسیدم

مدامم ک دل درد داشتم

اونم خیلی خوب درکم میکرد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من چی بگم ک از روزی ک بفهمم باردارم استراحت مطلقم تاروز زایمان

استراحت مطلقققققققق

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

۳باااار درهفته بابا من توکل ۹ماه فقط اجازه دادم ۳بار بیاد سمتم هم ب شدت ا. رابطه جنسی متنفرشده بود ...

شوهر منم رفتارش اصلا عوض نشده 

ولی خب از لحاظ جنسی این بخشش کم رنگ شده

اخلاق شوهرم تو بارداری خیلی خوب شده کمکم میکنه رابطه هم از روز اول نداشتیم الان ک ۲۴ هفتمه 

ولی من به شدت زود عصبی میشم همین امشب به خاطر یه اشتباهش ک یه مقداری ضرر کردیم کلی دعوا کردم 

منم از اول تا روز زایمانم رابطه داشتیم 1روز درمیون🤭اخلاقشم خوب بود

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍