2777
2789
عنوان

همسایه بد

277 بازدید | 15 پست

یه همسایه داریم اسب ب پاش نمیرسه انقد بد راه میره تو خونه،ی خونه اینجا دارن ی خونه ی شهر دیگ اخر هفتها میان اینجا انقد بی فرهنگن اذیت میکنن من خواب بودم دیدم دارن یجا رو میکوبن بلند شدم داره گردو میشکونه😩مبل جابجا میکنه واقعا از دسشون خسته شدیم تذکرم دادیم نمیدونیم دیگ چیکار کنیم😩😩

وای مامان اینای منم یه همسایه اینجوری دارن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ قبل ازدواج من نصف شبا ۱۰۰ بار میپریدم از دستشون خیلییی بده پاقعا

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

ما هم یه همسایه داشتیم کسی ندونه فک میکرد پرورش اسب های مسابقه ای دارن تو خونشون 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم جات میرفتم محکم لگد ب درشون میزدم ، تا صبح سه بار هر بار سه مرتبه😁🥴😉 فرار هم نمی‌کردم. پشت در خونش گردو بشکون بده دستش 

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

خدا مردم ازار رو لعنت کنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وای مامان اینای منم یه همسایه اینجوری دارن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ قبل ازدواج من نصف شبا ۱۰۰ بار میپریدم از د ...

خسته شدیم از دستشون زنو شوهر نشستیم ببینیم کی میخابن سرو صدا قطع میشه ک ما بتونیم بخابیم اصلا ساعتو نگاه نمیکنن،یکارایی میکنن 

خسته شدیم از دستشون زنو شوهر نشستیم ببینیم کی میخابن سرو صدا قطع میشه ک ما بتونیم بخابیم اصلا ساعتو ...

درک میکنم به خدا وتاسفانه نمیشه کاریشون کرد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ همسایه مامان اینا من ۳ شب بچه و پدر مادر گرگم به هوا بازی میکردن 🤦🏻‍♀️

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
من بودم جات میرفتم محکم لگد ب درشون میزدم ، تا صبح سه بار هر بار سه مرتبه😁🥴😉 فرار هم نمی‌کردم. پش ...

باز تو راه پله دادو بیداد راه میندازن ی دسته واقعا فرهنگ اپارتمان نشستنو ندارن

وای خدا لعنت کنه همچین آدمای بی ملاحظه ای ...

همسایه بالایی منم اصلا خوب نیست یهو ساعت ۳ نصفه شب داره گردو می شکنه گاهی وقتا دعا می کنم‌بمیره از دستش راحت بشم بهشم تذکر دادیم ولی انکار می کنه

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر عزیزم بفرستی🖤
وای خدا لعنت کنه همچین آدمای بی ملاحظه ای ... همسایه بالایی منم اصلا خوب نیست یهو ساعت ۳ نصفه شب دا ...

من باردار بودم تراسمون شیر اب نداره یساعت با سطل اب کشیدم بردم تراس بشورم بردم شستم پنج دیقم نشد از بالا جارو زد هرچی خاک داشت ریخت تو تراسم زنگ زدم از درد گریه میکردم خداروخوش میاد اینجوری ازار میدین،میگفت خودم میدونم همسایه ازاری کردم گفتم میدونی چرا ریختی مریضی برو خودتو درمان کن 

نمیفهممشون اصلا

هفته پیش ساعت یک شب عین اسب راه پله رو دوید پایین رفتم هر چی صداش کردم اصلا نموند ببینه من چی میگم ! منم داد زدم گفتم ساعت رو دیدی‌ چنده که  اینجوری بدو‌بدو میکنی ؟! 

زنگ زدم صابخونشون خدا رو شکر جوابشون کرده ولی چه فایده همیشه تو همه ی آ‌پارتمانها یه آدم نما ی بیشعور و بی فرهنگ هست

معلوم نیست نفر بعدی که بیاد چجوریه